Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla celebra la seva festa major petita amb una trentena d'actes

Els actes centrals de la Festa Major votiva del Quadre de Sant Antoni seran del 7 a l'11 de setembre

Ball de celebració per la Festa Major del Quadre de Sant Antoni, 'La Petita' d'Altafulla Ball de celebració per la Festa Major del Quadre de Sant Antoni, 'La Petita' d'Altafulla CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Setembre 2018 08:20

La festa petita d'Altafulla en honor al Quadre de Sant Antoni, amb una trentena d'actes, aplegarà els seus actes més importants, del 7 a l'11 de setembre, amb la Pujada a l'Ermita de Sant Antoni el dissabte a les 9h, que enguany celebra la seva 20a edició, la 'Jornada de dibuix infantil Josep Sala', que començarà a les 11h. Les cercaviles del seguici popular, els correfocs i la Fira Gastronòmica de les Cultures, que es durà a terme el 8 de setembre a la Plaça de l'Església, a les 20:30h, amb tastos de diversos llocs del món, completen la resta d'activitats destacades.

El divendres 7 de setembre començarà la festa a les 13:00h amb els coets i esclat de la Festa Major, seguits d'un dinar popular i a les 22h cinema a la fresca amb la pel·lícula 'Wonder', de Stephen Chbosky.

Com a actes destacats, es commemorarà el 15è aniversari dels Bastoners d’Altafulla, el dissabte 8 de setembre, que acollirà la 10a Festa Bastonera de les comarques meridionals, amb una cercavila conjunta de les colles participants que sortirà de la plaça de l’Església a partir de les 18:30h. A la nit, els Bastoners celebraran el seu aniversari al Parc del Comunidor, amb el concert del grup Pop’n Roll.

Bastoners2 1

El diumenge 9 de setembre hi haurà Vermut Rumbero amb 'Els Xatos' de 12h a 16h a Ca l'Ixart, espectacle infantil a les 12h a la Plaça Martí Royo i Altafujazz a l'Era del Senyor a les 21:00h.

La jornada central de la Festa Major Petita d’Altafulla se celebrarà el dimarts 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya. La missa solemne amb la Coral Nous Rebrots, a les 11:30h, i l’actuació dels Castellers d’Altafulla, a les 12:30h i les sardanes, a les 13:30h, seran els protagonistes de la vessant més festiva de la celebració que es farà a l’Ermita de Sant Antoni.

Pel que fa a la celebració institucional de l’11 de setembre, començarà amb la hissada de l’estelada a la rotonda situada a la cruïlla entre Marquès de Tamarit i el carrer de Dalt; i a la tarda, el programa es traslladarà a la plaça Martí Royo a les 18h amb l’espectacle musical infantil “Pinxa i punxa”. Finalment la Diada i els actes centrats de 'La Petita' es clouran amb el Correfoc dels Diables d'Altafulla a la Plaça del Pou a les 19:30h.

Diables Altafulla 1

També els Castellers d'Altafulla estan de celebració amb el seu 45è aniversari amb una Diada a la plaça del Pou el dissabte 15 de setembre a les 18h, juntament amb la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrasa. Els liles acabaran la festa d’aniversari davant del Castell, amb el concert Amunt-Enfila’t, que organitzen amb la col·laboració de l’associació de joves Towntobe.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: