Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bito Fuster demana un pla estratègic de l'esport durant el pregó de Santa Tecla

Abans del pregó, Òmnium Cultural Tarragonès ha lliurat el Premi Balcó a Mercè Sardà

La gimnasta Bito Fuster durant el discurs del seu pregó La gimnasta Bito Fuster durant el discurs del seu pregó MAURI FERNÁNDEZ
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 21 Setembre 2018 21:06

L'exgimnasta M.Teresa Fuster "Bito Fuster" ha demanat un pla estratègic de l’esport per a Tarragona durant el seu pregó de Santa Tecla. Fuster ha dit que ara és el moment de fer un nou pas per saber el camí que s’ha de fer per tal que Tarragona esdevingui un referent de l’esport.

L'esportista ha destacat que Tarragona és una ciutat rica en persones i que els tarragonins formen part d’una societat que els fa "únics". Fuster ha reconegut que s’ha implicat de manera intensa en els Jocs Mediterranis, que ha qualificat de "quasi malaltissa". La pregonera també ha assegurat que Tarragona té "una bona cantera d’esportistes que tracten de superar-se dia a dia".

La gimnasta, visiblement emocionada, ha confessat que fer el pregó de les festes ha estat un dels moments més emotius de la seva vida. Per això Fuster ha volgut dedicar el seu discurs a totes les persones de Tarragona i a l’amfitriona de les festes, Santa Tecla, "una dona que representa la lluita per la defensa de les dones". També ha tingut un record per a Joan Andreu Pérez, de la redacció d’esports de Tarragona Ràdio, "pel seu esperit de superació".

Premi Balcó a Mercè Sardà

Mercè Sardà

Abans del pregó, Òmnium Cultural del Tarragonès ha fet el lliurament del Premi el Balcó a Mercè Sardà, la directora del grup de teatre Vis de Vanadi de l'institut Martí i Franquès. Sardà ha recollit la distinció de mans de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i de la presidenta d'Òmnium Cultural del Tarragonès, Rosa Maria Codines.

El pregó s'ha pogut seguir en llenguatge de signes per fer-lo accessible a la comunitat de persones sordes. L'acte ha finalitzat amb el tradicional toc dels trompeters del consell municipal, la traca des del balcó de l’ajuntament, la tronada i l’arrencada de gegants, amb l'ambient de l’Amparito Roca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: