Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona viu el dia gran de les festes de Santa Tecla

Xiulets i crits de "Ballesteros dimissió" dels assistents contra les autoritats en l'Anada a Ofici del Seguici Popular

Els elements del Seguici Popular durant la ballada conjunta de l'Anada a Ofici a les festes de Santa Tecla Els elements del Seguici Popular durant la ballada conjunta de l'Anada a Ofici a les festes de Santa Tecla MAR ROVIRA / ACN
Festa Major ACN
Diumenge, 23 Setembre 2018 12:36

Tarragona encara el dia gran de les festes de Santa Tecla, dedicades a la patrona de la ciutat, amb tot un farcit d'actes, entre ells la diada castellera de les quatre colles tarragonines i la Professó del Braç de Santa Tecla. Els més matiners han assistit a l'Anada a Ofici amb el Seguici Popular, on a peu de les escales de la Catedral, el públic ha xiulat a les autoritats i han cridat consignes demanant la dimissió de l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros.

No és la primera vegada que part del públic escridassa a l'equip de govern, atès que el CDR de Tarragona va fer una crida a la xiular les autoritats en els actes més populars i concorreguts de la festa major. "Crec que no tocava, enguany hi hagut una campanya organitzada, molt polititzada i molt partidista que el que fa es desvirtuar la festa, una festa que és de tothom", ha reblat la consellera de Festes, Cultura i Patrimoni, Begoña Floria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: