Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La solemnitat de l'entrada del Braç de Santa Tecla a la Catedral és eclipsada pels xiulets contra l'alcalde

Part del públic torna a demanar la dimissió de l'alcalde Ballesteros i també l'alliberament dels presos polítics

Un any més, les colles castelleres han rebut el braç de Santa Tecla amb un pilar a les portes de la Catedral Un any més, les colles castelleres han rebut el braç de Santa Tecla amb un pilar a les portes de la Catedral COLLA JOVE XIQUETS DE TARRAGONA
Festa Major ACN
Dilluns, 24 Setembre 2018 08:08

La Professó del Braç de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona aquest diumenge al vespre ha estat carregada de solemnitat amb l'entrada de la relíquia mentre s'enlairaven els pilars de les colles castelleres i els elements del Seguici Popular l'acompanyament amb una ballada conjunta. Tot i això, amb l'arribada de les autoritats, encapçalada per l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, s'ha repetit l'escridassada i la xiulada a la comitiva. Així, el públic ha cridat consignes a favor de la llibertat dels presos polítics i també han demanat la dimissió del batlle.

Durant tota la jornada festiva, com en l'Anada a l'Ofici o la diada castellera, l'equip de govern ha estat sotmès a escridassades i xiulades per part dels assistents als actes festius arran de la crida del CDR tarragoní.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: