Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 709

Música i foc, protagonistes de la Baixada del Seguici Festiu de Reus

Els reusencs acompanyen els elements del Seguici durant el tradicional acte matinal

El Seguici Festiu de la ciutat fins al santuari de Misericòrdia El Seguici Festiu de la ciutat fins al santuari de Misericòrdia ISABEL MARTÍNEZ
Festa Major
Dimarts, 25 Setembre 2018 21:02

Plena d’alegria, música i foc, la baixada del Seguici Festiu de la ciutat fins al santuari de Misericòrdia ha atret, aquest dimarts al matí, milers de famílies que seguien la tradició i multitud de curiosos. Amb força puntualitat, a partir de les 11 del matí, els elements festius han descendit des de la plaça de la Pastoreta fins al temple de Misericòrdia on han protagonitzat una ballada conjunta de tots els grups del Seguici Festiu.

A través de les seves actuacions durant el llarg recorregut, els participants han rebut l’entusiasme i emoció dels més petits i els aplaudiments dels adults que acompanyaven els balls. Per ordre de baixada, els protagonistes han estat el Ball de Pere Joan Barceló, la Víbria, el Drac, el Basilisc, el Lleó, els Nanos, la Mulassa i els Gegants, el Carrasclet, el Ball de Pastorets, el Ball de Galeres, el Ball de Cavallets, el Ball de Cercolets, el Ball de Prims, el Ball de Valencians, el Ball de Bastons de l’Esbart Santa Llúcia, el Ball de Mossèn Joan de Vic, el Ball de Gitanes, el Cos de Bastoners de l’Orfeó Reusenc, els Xiquets, l’Àliga i la Banda Simfònica de Reus que tancava el Seguici.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: