Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Foc i devoció per acabar la festa

El Ball de Diables de Reus i la seva carretillada i el piromusical tanquen Misericòrdia

El diables van fer la tradicional encesa al Santuari de Misericòrdia El diables van fer la tradicional encesa al Santuari de Misericòrdia REUSDIGITAL.CAT
Festa Major Reus Digital
Dimecres, 26 Setembre 2018 08:32

Foc i devoció per tancar la festa. Amb aquests ingredients, els reusencs que al llarg de la jornada s'han desplaçat al Santuari han viscut una diada de Misericòrdia que dona la benvinguda a la tardor.

Des de primera hora del matí, amb la missa, i hores després amb la primera baixada al temple, centenars de veïns han compartit l'amor a la ciutat i a la seva patrona. Tot i els núvols, la tarda s'ha pogut desenvolupar amb normalitat. Els Xiquets no han faltat a la cita i han dut a terme la seva habitual actuació a plaça, seguida també per algunes famílies de turistes estrangers.

A mesura que ha anat caient el vespre, els Diables han dut la llum a la festa.

Cal destacar, a banda, el ball de l'Àliga a l'interior del temple, minuts abans. No hi cabia una agulla. La carretillada ha donat pas al piromusical final, la cirereta del pastís de Misericòrdia. S'ha acabat la festa, i per a molts comença ja el compte enrere per viure Sant Pere.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: