Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més d’una trentena d’actes per la festa major de Vilallonga del Camp

Les festes se celebraran des del 29 de setembre i els actes s’allargaran fins al 14 d’octubre

Imatge del gegant Minguet durant la presentació de la festa major de la Mare de Déu del Roser Imatge del gegant Minguet durant la presentació de la festa major de la Mare de Déu del Roser CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 27 Setembre 2018 14:04

Vilallonga del Camp celebra durant dues setmanes les festes de la Mare de Déu del Roser amb més d’una trentena d’actes. Les activitats començaran el 29 de setembre amb un sopar per commemorar els 20 anys del festival Fot-li gasto amb les actuacions de Carles Belda, Fenya Rai i Lo pardal roquer. El Fot-li gasto se celebrarà el divendres 5 d’octubre amb les actuacions de Zoo, Bemba Saoco, Suu i PD Hobbits, amb entrada gratuïta.

Els actes clàssics començaran el divendres 5 d’octubre amb l’arribada de la mare de Déu del Roser i el Gegantó Minguet a les 8 del vespre i la ballada del gegant Alfons i la geganta Sança de Castella per donar la benvinguda a la Verge del Roser, actes que acabaran amb l’entrada del tabernacle a l’Església i un castell de focs.

Dissabte 6 d’octubre es farà un taller i sortida fotogràfica pel poble a partir de les 10h al centre recreatiu amb la intenció d’entendre la fotografia per fer millors fotos. Ja a la tarda es farà una visita al museu del cinema de Vilallonga del Camp, a partir de les 16:30h, la inauguració de les exposicions ‘Obertures’ i ‘Transit’ a partir de les 18h a la Sala de Serveis de la Gent Gran i a les 7 de la tarda inauguració de la Fira d’entitats i comerç 2018.

El dimarts 9 d’octubre es farà un rosari davant la capella de Cal Roso a 2/4 de 6 de la tarda i a les 8 del vespre a la sala d’actes del Centre Recreatiu hi haurà la conferència a càrrec de Josep Cordón Fernandez ‘L’autoestima, quelcom més que estimar-se a un mateix’. El dijous 11 de setembre es farà a les 8 del vespre a la sala d’actes del Centre Recreatiu una conferència sobre el Cardenal Vidal i Barraquer, la seva família i el seu entorn a càrrec del seu propi nebot. Divendres 12 d’octubre hi haurà concert a càrrec del Cor de la Vila a les 5 i a ¼ de 8 de la tarda a la sala de cinema del Centre Recreatiu.

El dissabte 13 d’octubre començarà en honor al dia internacional de les cures pal•liatives al parc de les Parades, a partir de les 12 de migdia amb un vermut i l’actuació de la Colla Gegantera de Vilallonga del Camp, seguit de música amb Dj Toni i Dj Luna. A la tarda, de 16h a 20h hi haurà concerts amb La Klave, Los Aliados i World Against Peoprle. A la sala d’actes del Centre Recreatiu, a les 8 de vespre es farà la conferència ‘Sixena: la croada de la memòria’ a càrrec del periodista Francesc Canosa.

Les festes acabaran el diumenge 14 d’octubre amb diversos actes tradicionals, com la ballada dels gegants, a partir de les 12:30h a l’Ermita del Roser, seguit de la celebració de l’eucaristia, la missa presidida per mossèn Joan Antoni, el glossari de la Mare de Déu a càrrec del mateix mossèn i finalment la sortida de la Verge per beneir la lletania ‘Regina Apostolorum’ de la ceramista Antonieta Riera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: