Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pradell de la Teixeta està de festa major

La Festa Major de Sant Miquel se celebra del 28 al 30 de setembre

Pradell de la Teixeta, al Priorat Pradell de la Teixeta, al Priorat CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 28 Setembre 2018 08:52

La repicada de campanes, a les 20h, donarà el tret de sortida aquest divendres 28 de setembre a la Festa Major de Sant Miquel de Pradell de la Teixeta (Priorat). A continuació, s'inaugurarà l'exposició de pintures de Cosima Vergari i Montserrat Mas al primer pis del cafè. A les 21:30h, tindrà lloc el sopar popular a la Sala del Sindicat (cal fer una reserva prèvia i pagament al cafè). Finalment, a les 23:30h, es farà un concert d'havaneres i rom cremat amb el grup Sons del Mar, a la mateixa Sala del Sindicat.

Les festes es reprenen l'endemà dissabte 29 de setembre, a les 12h, amb la celebració de l'Eucaristia en honor a Sant Miquel Arcàngel. A les 13h, a la plaça de l'Església, es farà la Ballada dels capgrossos de Pradell amenitzada per La Txarganuins Band. A les 19h, es farà el Ball de tarda, amb el grup Slalom, a la Sala del Sindicat, que repetirà el Ball de nit, a la mitjanit.

El diumenge 30 de setembre, a les 12h, se celebrarà l'Eucaristia. A les 13:15h, es podrà gaudir d'un vermut acústic, amb Radio Reggae, a la plaça de l'Església. A les 18:30h, arribaran les 'Històries de l'avi', amb Núria Esquius, a la Sala del Sindicat. I, per acabar la festa major, a les 20h, es farà la tradicional traca de fi de festa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: