Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cap de setmana de Festa Major a Molnàs-Solimar

El barri tarragoní de Llevant celebra les festes del 28 al 30 de setembre

Imatge d'arxiu del sopar popular de la Festa Major de Molnàs-Solimar Imatge d'arxiu del sopar popular de la Festa Major de Molnàs-Solimar AV. MOLNÀS I SOLIMAR
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 28 Setembre 2018 13:09

L'Associació de Veïns Molnàs-Solimar organitza un cap de setmana ple d'activitats per celebrar la Festa Major. Aquest divendres 28 de setembre, a les 21:00h, es donarà el tret de sortida amb el Sopar i ball amb el grup Sardina's Golden Rule. Durant la vetllada, es farà un sorteig solidari.

L'endemà dissabte 29 de setembre, a les 19:00h, es farà el Berenar amb xocolata i coca, que estarà amenitzat amb ball i animació. 

El diumenge 30 de setembre, a partir de les 10:30h, se celebrarà la tradicional Missa a la Parròquia de Sant Cosme i Damià. A continuació es farà el lliurament de coques beneïdes i es retarà un homenatge als veïns destacats del barri. El Ball dels gegants El Mosso i La Padrina, a toc de gralla, faran al migdia la seva actuació, que enllaçarà am bun Vermut musical que posarà el punt i final a la Festa Major.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: