Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vilallonga del Camp celebra la Festa Major d'hivern

Una vintena d'actes de la festivitat en honor a Sant Martí es concentraran durant el cap de setmana del 9 a l'11 de novembre

La festa major de Vilallonga del Camp en honor a Sant Martí comptarà amb la 4a Trobada Gegantera La festa major de Vilallonga del Camp en honor a Sant Martí comptarà amb la 4a Trobada Gegantera CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Novembre 2018 11:53

La Festa Major d'hivern de Vilallonga del Camp, en honor a Sant Martí, arriba el cap de setmana del 9 a l'11 de novembre amb una vintena d'activitats que s'allargaran fins al dissabte 17 de novembre, quan se celebrarà una nit de terror a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu, a les 22h, amb un preu de 4 euros per persona.

Les activitats de Festa Major començaran el divendres 9 de novembre amb la inauguració de l'exposició 'Jesús Moncursi (1947-1996) Un perruquer de la Riba en el cinema', al Racó de la plaça de l'Església, a les 19:30h, seguidament, al Museu Pere Virgili, s'inaugurarà l'exposició 'Vilallonguins entre bambolines'. La jornada acabarà amb la visualització de la pel·lícula de Pedro Almodóvar 'Mujeres al borde de un ataque de nervios', a les 22h a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu.

El dissabte 10 de novembre s'aplegaran el gruix d'activitats que començaran a les 10h amb una Jornada fotografica que inclou una visita a Ca Nicolau, demostració de l'elaboració d'aiguardent i passejada fins a l'Ermita del Roser. Durant tot el matí, a partir de les 10h, es farà a la plaça de la Creu una trobada de col·leccionistes de plaques de cava. També durant el matí, al carrer de Reus es podran veure una trobada de motocicletes Vespa i Lambretta, que faran tombs pel poble a partir de les 12h. Ja a les 18h hi haurà xocolatada popular i ballada gegantera a la plaça de l'Església. El dia acabarà amb els concerts de Joan Reig i Cat Rock, al Centre Recreatiu, a partir de les 23h.

Joan Reig, que serà en cnoncert el 10 de novembre a Vilallonga del Camp

JoanReig concertAlcover

A les 9h del diumenge 11 de novembre es farà la 4a Trobada Gegantera, en total, 13 colles geganteres es reuniran al carrer Alfons el Cast per celebrar una cercavila per tot el poble i que acabarà en una ballada de gegants i capgrossos a les 12h a la plaça de l'Església. A les 13h se celebrarà a l'església de Sant Martí la missa solemne en honor al patró del poble que culminarà, a les 13:45h, amb el repic de campanes en honor a Sant Martí. Les jornades festives acabaran a les 19h, al Centre Recreatiu, amb el concert a càrrec del Cor Ciutat de Reus, que interpretarà cançons de Michael Jackson i Freddie Mercury. L'entrada tindrà un preu de 3 euros per persona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: