Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vinyols i Els Arcs celebra la Festa Major de Santa Caterina

El pregó a càrrec del president del Club de Futbol Sala de Vinyols donarà el tret de sortida a la Festa Major, aquest divendres 23 de novembre, a les 19h

Vinyols i Els Arcs celebra aquest cap de setmana la Festa Major de Santa Caterina Vinyols i Els Arcs celebra aquest cap de setmana la Festa Major de Santa Caterina ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 22 Novembre 2018 22:10

La Festa Major en honor a Santa Caterina de Vinyols i Els Arcs se celebrarà del 23 al 25 de novembre. Aquest divendres 23 de novembre, a les 19h, es donarà el tret de sortida a la festa major amb el repic de campanes i el pregó a càrrec de Joan Sabaté, president del Club de Futbol Sala de Vinyols i els Arcs, una persona molt implicada en l’associacionisme del municipi ja que ha format part de diverses entitats vinyolenques i n’ha impulsat la fundació. Tot seguit, un cop finalitzat el pregó, es procedirà a l’encesa de la traca de Festa Major i s’iniciarà el correfoc pels carrers del nucli antic.

La nit esdevé el terreny dels joves que organitzen el 'Caterineta Tour', una cercavila amb música en la que es reparteix la beguda típica del poble i després més música amb el grup Segonamà, ja coneguts i especialment ben rebuts al poble d’on són dos dels seus components. La música en directe seguirà amb els osonencs Sixtus i seguirà la nit amb la sessió musical dels Boogaloo’s Crew, que punxaran ritmes llatins i mestissos.

El dissabte 24 de novembre, se celebraran els actes més solemnes amb la Missa Major i la processó en honor a la patrona Santa Caterina, seguida de la tradicional ballada de gegants. També durant el matí es disputarà el partit de Futbol Sala entre el Vinyols i la Pobla de Montornès i a la tarda gran festa infantil amb l’espectacle 'Batibull de Festa Major'. Al vespre la música serà de nou protagonista amb el concert a càrrec de l’orquestra Venus que també oferirà el Gran Ball a la nit.

L'endemà diumenge 25 de novembre, dia de la patrona, es faran visites guiades a l’antic edifici del Sindicat Agrícola de Vinyols i els Arcs, una visita que ja es va fer per les festes d’estiu i que va ser un èxit de públic. Prop de migdia al mateix Sindicat hi haurà una ballada de sardanes i a la tarda es clouran els actes del cap de setmana amb la representació teatral de l’obra 'La gente bien' de Santiago Rusiñol, un sainet a càrrec de la companyia falsetana l’Artesana.

Els últims actes de la Festa Major d’aquest any 2018 finalitzarà el diumenge 2 de desembre amb la prova ciclista XXVII Trio Contrarrellotge i l’Homenatge a la Gent Gran.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: