Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La música acapara el protagonisme de la Festa Major del Lledó a la Pobla de Mafumet

El concert de SAU30, la innovadora i electrònica 'La Pobla Lledó Session' i el Concert Kids de Gisela, propostes musicals destacades per aquest cap de setmana

Divendres a la nit, els emblemàtics SAU pujaran a l’escenari del Pavelló pobletà en el marc de la seva gira de retorn temporal, 'SAU30' Divendres a la nit, els emblemàtics SAU pujaran a l’escenari del Pavelló pobletà en el marc de la seva gira de retorn temporal, 'SAU30' CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Gener 2019 13:09

La Festa Major d’hivern de la Pobla de Mafumet ja ha superat el seu equador i, aquest cap de setmana arribaran diversos plats forts a la festa en honor de la Mare de Déu del Lledó. Divendres a la nit, els emblemàtics SAU pujaran a l’escenari del Pavelló pobletà en el marc de la seva gira de retorn temporal, SAU30. Ho faran en un acte amb entrada lliure i que servirà per reviure els temes més recordats i valorats d’aquesta banda, dissolta l’any 1999 i que ara, a excepció del desaparegut i enyorat Carles Sabater, tornarà a comptar amb el seu elenc original, amb Pep Sala al capdavant.

Al Pavelló pobletà ressonaran himnes populars com 'Boig per tu' o 'El tren de la mitjanit', mentre que l’endemà dissabte la música també envairà les parets del Pavelló, però amb un estil ben diferent. Amb 'La Pobla Lledó Session', el municipi gaudirà d’una proposta destinada als amants de la música electrònica, i que comptarà amb un cartell encapçalat per Luka Caro, DJ resident de Pacha, i que completaran els DJ locals Alex Sunrise, Gabry DC, DJ Salmer, DJ Guibbons i DJ Ian Tules.

                                                                  El Concert Kids, amb Gisela: 

Gisela Concert Kids

Ja a la tarda, la solemne processó i el gran piromusical del Lledó serviran de preludi a 'La Pobla Lledó Session', completant un dissabte que allargarà la celebració fins ben entrada la matinada. Amb tot, l’endemà diumenge caldrà matinar per seguir el ritme festiu, que comptarà amb propostes com el primer Torneig de botifarra (9 h, Casal de la Gent Gran) i el Concert Kids amb Gisela (11.30 h, Casal Cultural). En aquest espectacle, Gisela farà un repàs als temes més emblemàtics de Disney.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: