Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tret de sortida a l'organització de les Festes Decennals de Valls 2021

Primera reunió de treball amb els responsables de les comissions ciutadanes, a dos anys vista de les celebracions

Foto de grup de representants de les comissions organitzadores de les Festes Decennals 2021 Foto de grup de representants de les comissions organitzadores de les Festes Decennals 2021 AJUNTAMENT DE VALLS
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 01 Febrer 2019 08:44

La Taula de Coordinació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela va celebrar aquest dijous la primera reunió amb els que són els primers responsables de les diferents comissions ciutadanes i grups de treball que s’encarregaran d’organitzar les celebracions del 2021. La trobada, que ha presidit l’alcalde de Valls, Albert Batet, ha reunit els 22 responsables de les onze comissions ciutadanes de les Decennals, així com els representants dels diferents grups polítics municipals, just quan falten dos anys per a les festes que la ciutat celebra tots els anys acabats en 1.

A partir d’ara, un cop definits els caps de les comissions, aquestes s’aniran ampliant i integraran així a nous membres, representants d’entitats, col·lectius i vallencs i vallenques, amb l’objectiu que l’organització de les festes sorgeixi de la mateixa ciutadania, mantenint el llegat, la tradició, la pluralitat i el caràcter popular que sempre han estat segells distintius de les Decennals. Els mateixos responsables de les comissions representen ja una part important del teixit associatiu i la vida ciutadana de Valls, en una relació de noms que ha estat validada abans per les diferents forces polítiques i pels representants de la Fundació de les Festes Decennals.

L’estructura organitzativa cobreix la gran diversitat d’actes que la ciutat celebra durant els 10 dies intensos de Decennals. En aquest sentit, es manté l’organigrama de les festes de 2011, tot i que s’amplia amb dues noves comissions, la d’Audiovisuals i la de Voluntaris.

Els responsables que encapçalen cadascuna de les comissions són: Comissió d’Actes Religiosos: Joan Àguila i Jordi París; Artística: Ricard Farré i Pilar Jiménez; Audiovisuals: Jordi Ferré i Àlex Rull Cultura: Carles Cubos i Jaume Pros; Cultura Popular i Tradicional: Albert Oliva i Francesc Sans; Decennals a les Escoles: Rosa Carbó i Maurici Gelambí; Espectacles Infantils: Dèlia Batet i Eudald Farré; Esports: Albert Mestres i Dolça Ollé; Literària: Margarida Aritzeta i Teresa Guasch; Voluntaris: Francina Fernàndez i Pep Sànchez; i Comissió dels Xiquets de Valls: Joan Ibarra i Rosa Rovira.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: