Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per ‘La Petita’, la Festa Votiva del Quadre de Sant Antoni d’Altafulla

El Súper Tobogan d’aigua, els concerts a la Fira Gastronòmica de les Cultures i les sortides amb catamarà són les principals novetats de les festes que s’allargaran fins al 14 de setembre

Imatge d'arxiu de la festa bastonera d'Altafulla del 2018 Imatge d'arxiu de la festa bastonera d'Altafulla del 2018 AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 05 Setembre 2019 18:39

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida oficial aquest divendres 6 de setembre a ‘La Petita’, la Festa Votiva  del Quadre  de Sant Antoni d’Altafulla. Ho farà a la plaça de l’Església a les 13h, amb els coets d’esclat i el repic de campanes tradicionals a càrrec del Grup de Diables d’Altafulla.

Sens dubte, però, les principals novetats del programa són el Súper Tobogan d’aigua, els concerts a la Fira Gastronòmica de les Cultures i les sortides amb catamarà, caiac o paddle surf que ofereix el Club Marítim Altafulla (5 €), el dissabte 7 de setembre, de 10 a 14 hores del migdia.

El regidor de Festes, Àlex Cañas, ha celebrat que entitats amb llarga trajectòria al municipi com l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) s’afegeixin al programa d’actes organitzant activitats tan singulars com la del Súper Tobogan d’aigua. Aquest s’emplaçarà dissabte 7, al carrer Mainada, amb una longitud de 75 metres i, tan petits com grans, podran gaudir-lo des de les 16:30 a les 20 hores.

Actuacions a la Fira Gastronòmica de les Cultures

Una altra de les novetats és la incorporació d’actuacions musicals a la Fira Gastronòmica de les Cultures que tindrà lloc també dissabte, a partir de les 21h, a la plaça de l’Església. Comptarà amb el concert de Maria Vidal Trio i el ball amb el grup de versions Band The Cool. Segons Àlex Cañas, “la voluntat és potenciar la fira i que sigui més visible i atractiva pels visitants”.

Un dels actes destacats, i que celebra la 2a edició, és la diada castellera que se celebrarà el dissabte 14 de setembre, a les 18h a la plaça de Pou, amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i els Castellers d’Altafulla en una nova mostra d’apostar per les grans jornades del fet casteller a la plaça del Pou.

En les més tradicionals, destaquen el concurs de Tir al Plat i la 21a Pujada a l’Ermita Memorial Baltasar Rabassa; el vermut rumbero organitzat pels Castellers d’Altafulla a Ca l'Ixart; la cercavila amb els Gegants i Bastoners d’Altafulla; el correfoc dels Diables Petits i el Grup de Diables d’Altafulla; i el sopar popular al parc del Comunidor amb el ball de festa amb l’orquestra Swing Latino.

Lots sostenibles

Per a aquesta edició, la regidoria de Festes, amb l’objectiu de reduir el plàstic a les celebracions del municipi i amb la voluntat de la reutilització, ha posat a la disposició de la ciutadania lots sostenibles, a un preu de 3 €, que inclou got, plats i coberts amb identitat pròpia altafullenca. Es poden adquirir a l’Ajuntament d’Altafulla i a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: