Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona suspèn els actes de Santa Tecla previstos per aquest divendres

El consistori ha volgut prioritzar la seguretat ciutadana davant les fortes pluges i les dificulats de mobilitat associades

La pluja ja ha obligat aquest migdia a suspendre la diada castellera de Santa Tecla La pluja ja ha obligat aquest migdia a suspendre la diada castellera de Santa Tecla AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 23 Setembre 2022 19:18

L'Ajuntament de Tarragona, amb la voluntat de prioritzar la seguretat ciutadana, ha decidit suspendre a partir d’aquest moment i en endavant totes les activitats de Santa Tecla previstes per aquest divendres a causa de les fortes pluges i les dificultats de mobilitat associades.

La ciutat ha patit diverses afectacions durant el dia d'avui com ara inundacions. Una de les destacades ha afectat l'Hospital de Santa Tecla, on l'aigua ha afectat les plantes menys 1 i 0 a la zona de farmàcia. Els Bombers indiquen que no hi ha hagut afectacions personals i que no ha calgut fer desallotjaments.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: