Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona adapta els actes de Santa Tecla d'aquest dissabte davant la previsió de noves pluges

Entre les modificacions destaca l'ajornament del Correfoc, que tindrà lloc demà diumenge, a partir de les 22 h

Entre les modificacions destaca l'ajornament del Correfoc, que tindrà lloc demà diumenge, a partir de les 22 h Entre les modificacions destaca l'ajornament del Correfoc, que tindrà lloc demà diumenge, a partir de les 22 h ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Setembre 2022 14:38

A causa de la situació d’alerta encara activa per risc d’inundacions, els actes previstos per avui al carrer dins del programa de les festes de Santa Tecla de Tarragona han patit algunes modificacions.

Actes que es reubiquen

A les 17.30 h, el Cafè concert amb els grallers locals, es traslladarà a l’Antiga Audiència. Les Barraques del passeig de les Palmeres mantenen tot el programa, a excepció de l’actuació de Zebrass, a les 0.15 h, que es substituiria per música ambient.

L'estrena del ball Dames i Vells a Bonavista, a les 18 i a les 19h, traslladarà les seves representacions al Centre Cívic de Bonavista.

Actes suspesos

Els actes que se suspenen són el Teclatapa, a les 18 h, per raons tècniques; el Repte Experimenta, a les 18:30h, a la plaça Corsini; el concert d’Eva Fernandez, a les 19 h, al Pont del Diable; i el concert de Paco Candela, a les 19 h, al Palau Firal.

A les 19 h, el Ball en línia amb Crazy Boots a la Rambla Nova es manté, sempre que no plogui.  A la mateixa hora, el concert de música de banda amb la Statdharmonie Amriswil es trasllada a l’esglèsia de Sant Miquel del Pla (plaça de Sant Miquel 1, al costat de la plaça de Dames i Vells.

L'Ajuntament de Tarragona recorda que els espais alternatius tancats tenen aforament limitat, en funció de la capacitat de la sala.

El Correfoc s'ajorna a diumenge

Pel que fa al Correfoc de Santa Tecla, els grups de foc del Seguici Popular, el Ball de Diables de Tarragona com a entitat organitzadora i l’Ajuntament de Tarragona, han consensuat ajornar-lo a demà diumenge 25 a les 22 h, a causa de la millora de la previsió meteorològica prevista pel dia de demà.

Espectacles que es mantenen

18.30 h, Claudia Crabruzza en concert al Teatre Metropol (accés pel carrer Armanyà).
19.30 h, Concert Rambla Músic al Teatre Tarragona.
20 h, Les bones intencions de la Sala Trono.
20 h, Els Pets a la Tarraco Arena Plaça.
22 h, Les coses excepcionals a la Sala Trono.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: