Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa Major del Lledó de la Pobla genera una gran expectació

Mishima hi actuarà aquest dissabte, en un concert amb entrades a només 5 euros que l'Ajuntament destinarà a finalitats solidàries

El sopar de carmanyola celebrat al Pavelló va ser un dels actes més concorreguts del primer cap de setmana de Festa Major El sopar de carmanyola celebrat al Pavelló va ser un dels actes més concorreguts del primer cap de setmana de Festa Major AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Gener 2023 21:47

La Pobla de Mafumet es troba en plena celebració de la seva Festa Major d’hivern. El primer cap de setmana s’ha tancat amb una valoració excel·lent, tant per la qualitat i varietat de les ofertes com, sobretot, per la gran resposta que aquestes han generat. De fet, totes i cadascuna de les activitats celebrades han fregat o aconseguit el ple absolut de l’aforament disponible.

En el primer cap de setmana d’activitats festives, grans i petits van gaudir amb les tres sessions del festival màgic ‘Abrca... Pobla!’, celebrades a l’auditori del Casal Cultural. Aquest s’ha omplert de gom a gom en les tres sessions, que han permès el públic pobletà gaudir de ben a prop d’alguns dels millors mags i magues del moment, com ara el Mag Linaje, Inés la Maga, Willy Monroe, Mago Marín, Álvaro Cortés i Mag Gerard.

Val a dir, a més, que la tercera de les sessions, la gala internacional de màgia, va ser l’única de pagament i igualment va assolir un ple absolut d’assistents. L’Ajuntament, com és costum al municipi, destinarà tota la recaptació d’aquest acte a finalitats solidàries, tal i com també ho farà amb la resta dels espectacles de pagament d’aquesta Festa Major del Lledó.

Aquest va ser el cas, per exemple, del Vermut rumbero i soldari, que va aplegar prop d’un miler de persones al Pavelló el migdia del diumenge. Els tarragonins Vergüenza Ajena van amenitzar un acte social molt participat i amè, durant el qual famílies i grups d’amics van reunir-se per compartir una estona agradable i distesa.

El mateix ambient de germanor es va viure dissabte a la nit, durant el sopar de carmanyola celebrat al Pavelló. Aquest va incloure una sessió de ball a càrrec de l’orquestra Yo suspendí EGB, els quals van fer ballar el públic assistent fins ben entrada la nit.

Finalment, el primer cap de setmana festiu es va veure completat amb la inauguració de l’exposició titulada ‘Propaganda nazi VS testimoni dels presos. Confrontació de narratives al camp de concentració de Sachsenhausen’, a càrrec de Marcel Biosca, historiador i veí pobletà. L’exposició serà visitable fins al 26 de febrer, en horari d’obertura de l’Ajuntament, a la sala Tarsici Baget, que va registrar una excel·lent afluència de públic en la sessió inaugural d’aquesta interessant i colpidora mostra.

Mishima, plat fort d'aquest cap de setmana

D’altra banda, la Festa Major del Lledó arribarà al seu equador aquest proper cap de setmana. El dissabte 28 de gener, a les 22 h, arribarà un dels actes més destacats d’aquestes celebracions, amb el concert de Mishima. Consolidada ja com a referents del panorama musical català, la banda barcelonina oferirà a la Pobla el seu primer concert de l’any, durant el qual presentaran el seu treball discogràfic més recent: ‘L’aigua clara’.

Les entrades per a aquest espectacle ja estan disponibles a poblamafumet.koobin.cat per només 5 euros i, com ja és sabut, l’Ajuntament destinarà tota la recaptació assolida a contribuir amb causes benèfiques.

El concert de Mishima compartirà protagonisme en un dissabte que també oferirà als pobletans la tradicional visita al monòlit de la Mare de Déu del Lledó, ubicat a les instal·lacions de Dow al polígon nord (al matí); el concert familiar a càrrec d’Ambauka (18 h, Carpa dels jardins del Pavelló); i el correfoc infantil del Lledó (20.15 h, pels carrers del poble), que comptarà amb la participació del Ball de diables Els Set Pecats Capitals, la Colla Infantil dels Diables Cagarrieres de Cambrils, la Colla infantil Dels Diablons de Bellvei i el Ball de Diables Infantil de Reus.

Pel que fa al diumenge, la timbalada del Ball de diables Els Set Pecats Capitals despertarà els pobletans, en una jornada que comptarà amb atractius com la trobada d’intercanvi de plaques de cava; el mercadet d’objectes de segona mà; el VermutPobla, amb Food Trucks, animació musical i zona infantil amb inflables; i la tarda de cuplets amb la reusenca Núria Esquius, ‘la cupletista’.

El programa d'actes complet està disponible aquí

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: