Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus celebra la tercera edició de la Feria de Abril solidària

L’esdeveniment benèfic, a favor de la Lliga contra el càncer, es durà a terme aquest diumenge 22 d’abril, al Mas Sedó

La Feria de Abril de Reus es farà a favor de la Lliga contra el càncer La Feria de Abril de Reus es farà a favor de la Lliga contra el càncer CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 21 abril 2018 15:34

El Mas Sedó acollirà l’esdeveniment benèfic ‘Aires de Feria’ creat pel departament de dansa espanyola i flamenc de l’Escola Artis. Es tracta d’una iniciativa que sorgeix de l’interès d’una part de l’equip docent per fomentar la cultura flamenca a Reus. Aquesta mostra té l’objectiu de convertir-se en un esdeveniment de referència pels amants del flamenc a la ciutat.

Des de la seva primera edició, l’any 2016, Aires de Feria ha mantingut el caràcter benèfic. Enguany els beneficis es destinaran a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Aquesta entitat té com a objectiu general realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població. A més de dur a terme activitats d’informació i educació a la població mitjançant xerrades, conferències, impressió i distribució d’opuscles i difusió en els mitjans de comunicació. També realitza una tasca d’orientació i suport als malalts i a les seves famílies, durant tot el procés de la malaltia, a través ,majoritàriament, dels voluntaris de suport.

La ballarina de Barcelona Ana Morales serà l’encarregada de la prèvia de la Feria d’Abril amb les masterclass que impartirà dissabte 21 a l’escola Artis als ballarins i ballarines de flamenc de les comarques de Tarragona. D’altra banda, entre les 11 h i les 20 h del diumenge 22, els visitants que s’apropin a Aires de Feria gaudiran diversos concursos (sevillanes i coreogràfic), desfilada de moda flamenca a càrrec d’Urly Flamenca, menjar a càrrec de pollastres a l’ast Maria Isabel i de l’organització i diverses parades amb productes a la venda.

La fira també comptarà amb actuacions de dansa a càrrec de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis, Artemis i de Bea López de L’Associació +30 i l’escola Anura de Torredembarra. A aquestes actuacions cal sumar-hi la de la ballarina murciana Macarena Mulero. La bailaora actuarà acompanyada pel guitarrista José Garrido i la cantaora Ana Brenes.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de: Coca-Cola, Masquefina, Pepsico, Gold Padel, Aquopolis, Ozone Bowling, Reuglass, Perfumeria Júlia, El Racó de les flors, Decathlon, McDonald’s, Farggi, Cori Ginés.Ale-Hop, Santillana, Folch, Bar Brasería Cabrera, Masia Fontscaldes, Aquatonic, Medas, Susan’s Sweet, Esclat, Urly Flamenca, Òptica Andorrana, Peixateria Pi i Distribuciones Comar.

Les entrades, que tenen un preu de 6euros, es poden adquirir a secretaria de l’Escola Artis-Fraga i al Mas Sedó el mateix dia 22 d’abril.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: