Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Hermanos Guasch presenta una àmplia oferta d’embarcacions la Fira Marítima de la Costa Daurada

L’11a edició de la fira del sector nàutic se celebra, del 17 al 20 de maig, a Cambrils

Imatge d'arxiu de l'exposició d'embarcacions d'Hermanos Guasch a la Fira Marítima de la Costa Daurada de Cambrils Imatge d'arxiu de l'exposició d'embarcacions d'Hermanos Guasch a la Fira Marítima de la Costa Daurada de Cambrils CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 10 Mai 2018 12:22

La nàutica de referència de les comarques tarragonines assistirà un any més a la Fira Marítima de la Costa Daurada amb un ampli desplegament de la seva oferta comercial. La fira es celebra a Cambrils del 17 al 20 de maig, on Hermanos Guasch fa una aposta per donar a conèixer una gran varietat d'embarcacions, tant noves com de segona mà, en motor i vel•la.

La presència d'Hermanos Guasch a la Fira Marítima de la Costa Daurada tindrà com a protagonista la gran passarel·la que aquesta firma posseeix al mateix Club Nàutic de Cambrils. Entre altres embarcacions, es podran veure i provar models com el Beneteau Oceanis 41.1, Oceanis 38.1, Oceanis 35.1, Oceanis 31 i Dufour 425 Grand Large.

En embarcacions de motor fueraborda: Beneteau Antares 8.80, Barracuda 7, Flyer 8.8 Spacedeck, Flyer 7.7 Sundeck, Flyer 7.7 Spacedeck, Flyer 6.6 Sundeck, Flyer 6.6 Spacedeck, Flyer 5.5 Sundeck i Flyer 5.5 Spacedeck. La Fira és, en definitiva, una gran oportunitat per veure una oferta molt àmplia centralitzada en una gran exposició. Hermanos Guasch és també distribuïdor oficial de motos d'aigua Yamaha i comptarà amb 2 unitats de motos d'aigua Yamaha, VX DeLuxe i EXDeluxe.

La Fira Marítima és un certamen plenament consolidat i que s'ha convertit en la gran referència del sector nàutic català, després del Salón Náutico de Barcelona. Hi participaran una cinquantena de stands expositors, dedicats a la compravenda d'embarcacions, lloguer de vaixells, manteniment de vaixells i productes específics: electrònica, pintura, ebenisteria naval, veles, venda d'accessoris, roba nàutica, pesca i fins i tot gastronomia.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: