Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà viatjarà fins a l’època medieval aquest cap de setmana

El Mercat Medieval és un dels esdeveniments de més èxit de l’estiu i aplega a milers de persones

Imatge d'una de les atraccions medievals del mercat medieval 20017 de Roda de Berà Imatge d'una de les atraccions medievals del mercat medieval 20017 de Roda de Berà CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 27 Juliol 2018 09:59

El nucli antic de Roda de Berà tornarà a viatjar en el temps el proper cap de setmana, des d’avui divendres fins al diumenge 29, per acollir una nova edició del Mercat Medieval. Les places de la Sardana i dels Pins i el carrer Sant Isidre es guarniran amb elements medievals i de les 18:30 a les 23:30 hores s’ompliran de vida, de paradetes de tot tipus i de visitants. La inauguració oficial, amb la presència de les autoritats locals, serà dissabte a les 20:00 hores.

Les persones que s’apropin podran trobar més d’una seixantena de parades d’artesania, gastronomia o bijuteria, activitats infantils i de tir amb arc, atraccions medievals, cercaviles, reconstruccions històriques, malabars, mostres d’oficis tradicionals, passejos amb poni, una granja infantil o el popular forn de pa artesà.

Entre les activitats programades hi ha l’animació infantil amb Susanita Pinceles, el divendres a 20:00 hores; una exhibició i aprenentatge de tir amb arc amb l’Associació Toxophílica de Catalunya, dissabte i diumenge des de les 18:30 fins a les 22:00 hores; un nou espectacle de l’Invisible Titelles, dissabte a les 20:00 hores; i la cercavila Cornamusa, a càrrec de Fèlix Yewolf, també dissabte, a les 21:00 hores. Finalment, diumenge, a les 20:00 hores, tindrà lloc una animació medieval i malabars de foc amb la companyia Gran Gabini.

El Mercat Medieval està organitzat per l’Associació Medieval de les Comarques de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: