Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Firafoc s'estrena per la Fira de Santa Teresa del Vendrell

La Plantada de Bésties es farà a les 17h, al davant del Centre Cívic L'Estació i, a les 21h, les Enceses de lluïment, davant de l'antiga biblioteca

Les Puces del Caramot, una de les bésties de foc que participaran en el primer Firafoc del Vendrell Les Puces del Caramot, una de les bésties de foc que participaran en el primer Firafoc del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Josep Cartanyà
Dijous, 11 Octubre 2018 20:50

Una de les principals novetats que presenta la Fira de Santa Teresa enguany és el Firafoc, la primera Mostra de Bestiari de Foc del Vendrell, que tindrà lloc aquest divendres 12 d'octubre. A partir de les 17h, es farà la Plantada de Bésties, a l'avinguda Jaume Carner, davant del Centre Cívic L'Estació. Hi participaran el Ball de Diablons, la Víbria del Vendrell, el Ball de Diables del Vendrell, el Bou de Foc del Vendrell, el Drac de Foc, el Cabrot, la Mulassa Feixuga, el Borinot de Foc, el Drac de Foc, el Tallot, les Puces del Caramot, el Caramot del Vendrell i el Drac del Vendrell. A les 21h, el Firafoc continuarà amb les Enceses de lluïment, davant de l'antiga biblioteca.

Pel que fa a la resta d'activitats del divendres, a les 12:30h, es farà el taller familiar 'Del cereal al pa', a la carretera del Dr. Robert. Al final del taller, els participants es podran endur la seva massa a casa. El taller es repetirà a les 18:00h.

A les 16:30h, a la Rambla, es podrà gaudir dels Vermuts musicals de Santa Teresa, a càrrec de Rock & Bolo. Una selecció de tots els estils: electrònica, techno, house, 80's, 90's, reggae, etc...

D'altra banda, el Grup de Teatre la Lira Vendrellenca presentarà l'escenificació teatral 'La fira del segle XIX', en doble funció a les 20:00h i a les 21:00h, a la carretera del Dr. Robert.

Mentrestant, a les 20:00h, grups de batucades sortiran a la Rambla. A les 20:30h, es farà l'homenatge a Jaume Vidal, amb 'Música de gralles', un concert de gralles a càrrec de diversos grups locals i amb l'orquestra de Ministrils de l'EMMCA de l'Hospitalet de Llobregat, com a convidats. L'oferta musical es completarà, a la mateixa hora, amb l'actuació de Filibusters i, a les 22:00h, amb el concert dels Guardafuegos a l'entaulat situat a la Rambla.

La Fira de sempre

En aquesta edició es consoliden sectors que s’havien posat en marxa en edicions anteriors: la Fira d’abans, el carrer de l’art, l’automoció, la multisectorial, el Firatast i la Handmade. Com a actes paral·lels, el programa d’actes incorporarà de nou la diada castellera, la cercavila dels grups de cultura popular, actuacions musicals, tallers infantils i familiars, atraccions, escenificacions teatrals, el concurs nacional de colles sardanistes i l’automoció, a la zona del Pèlag.

La Fira compta amb 73 estands a la Rambla, 10 concessionàries a la zona del Pèlag i 18 talleristes a l’espai Handmade, a la plaça Nova. En aquest espai, durant els dies de fira hi haurà 2 bloggers expertes en bricolatge: @mamicrafter i @Steffidoin, que realitzaran tallers-demostracions patrocinats per les ferreteries Optimus. La carpa Handmade té enguany un augment significatiu de les disciplines i una programació de 40 tallers. També incorporarà un espai de creativitat on els nens i nenes podran pintar murals diferents cada dia gràcies al patrocini d’MTM i Carlin.

El programa complert de la Fira de Santa Teresa es pot consultar a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: