Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

FiraReus acull la primera edició de CATBOT, la fira de robòtica educativa

El CATBOT obre les seves portes dissabte 27 d'octubre i diumenge 28, a partir de les 10h / Les inscripcions als tallers que ho requereixin es faran 30 minuts abans de cada taller

FiraReus acull aquest cap de setmana CATBOT, la fira de robòtica educativa FiraReus acull aquest cap de setmana CATBOT, la fira de robòtica educativa FIRAREUS.COM
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 26 Octubre 2018 19:00

FiraReus es prepara per viure la primera edició de la fira de robòtica educativa, CATBOT, que obrirà portes demà dissabte a les 10 h. La fira, que tindrà una durada de dos dies, compta amb un programa ple d’activitats a través de les quals es busca apropar la robòtica i la programació a infants i joves d’una forma lúdica i atractiva.

El públic assistent al CATBOT podrà gaudir d’exposicions on es podran veure murals amb peces Lego i exhibicions de robots educatius, novetats, tallers per a totes les edats, concursos, experiments, espai de venda i conferències dirigides a famílies i professionals del sector amb temàtiques com l’ús responsable de la tecnologia. Entre les activitats destaquen el taller “Experimenta amb Robots” a càrrec de la Universitat Rovira i Virgili, el taller “ICIQ” a través del qual s’obtindrà energia imitant la natura o les “Cúpules de Leonardo”, una activitat en família a través de la qual es podran aixecar estructures de més de 4 m de diàmetre. També hi haurà un punt de videojoc per a totes les edats que no requereix inscripció prèvia.

La fira es caracteritzarà per posar en pràctica el mètode del construccionisme a través del qual s’estimula l’aprenentatge a partir de la construcció pròpia d’idees i recursos, el treball col·laboratiu i la resolució de problemes. El certament també comptarà amb un concurs obert a totes les edats. La participació en aquest concurs serà dissabte durant el matí en horari d’11 a 13 h. Durant aquesta franja es podran presentar les construccions de cada participant, es realitzarà el registre i s’acceptaran aquells projectes que compleixin tots els requisits. El concurs contempla dues categories: categoria de construcció fixa i categoria de construcció mecànica.

CATBOT i MR. GAMES, les novestats d'enguany

Concretament el CATBOT és una de les dues novetats que s’han programat enguany al calendari firal de firaReus. L’altra novetat és la fira de videojocs MR GAME, que se celebrarà del 9 a l’11 de novembre. Es tracta de la celebració de dos esdeveniments tecnològics que ajuden a posicionar el Tecnoparc en aquest àmbit.

Les inscripcions als tallers que ho requereixin es faran 30 minuts abans de cada taller. Els tallers duren 30 minuts i hi ha 3/4 torns de cada taller.

La fira es podrà visitar dissabte 27 d’octubre de 10 a 20 h i diumenge 28 d’octubre de 10 a 16 h. Els nens fins a 6 anys (inclosos) tenen entrada gratuïta. El preu d’una entrada normal és de 3 euros i amb Carnet Jove, de 2 euros. Entrades anticipades disponibles fent click aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: