Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-rodona celebra els 625 anys de la Fira Agropecuària amb un programa farcit d’actes

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet serà el pregoner el divendres 2 de novembre, a les 12.00h, i, posteriorment, inaugurarà la rotonda d’entrada a la població

Imatge d'arxiu de la Fira Agropecuària de Vila-rodona Imatge d'arxiu de la Fira Agropecuària de Vila-rodona CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Octubre 2018 18:24

L’Ajuntament de Vila-rodona ha preparat un seguit d’actes amb motiu de la celebració dels 625 anys de la Fira de Vila-rodona. Una edició que enguany comptarà amb una sèrie d’actes extraordinaris per tal de destacar l’efemèride. 

El divendres, 2 de novembre el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet serà el pregoner de la Fira. Un pregó que tindrà lloc a l’Ajuntament després de la tronada de les 12.00 hores. Acte seguit el conseller inaugurarà la rotonda d‘entrada al municipi. Durant el recorregut es comptarà amb l’actuació de Pete&Pat at the pianopupp. Entre altres actes el divendres a les 22.00 hores tindrà lloc al cinema del Casal l’obra de Teatre 'Yo sobreviví a EGB' a càrrec de Dani Merca.

Una fira plena d'activitat

L'endemà dissabte, 3 de novembre a partir de les 10.00 hores s’obriran els espais firals i també es donarà l’inici del XXIIè torneig d’escats. A les 11.00 hores es farà el lliurament de premis del logotip de bitlles catalanes i dels premis del XVIIIè Concurs de fotografia, a més de l’acte de reconeixement a Gabriel Pascual a l’antiga peixateria.

A partir de les 17.00 hores hi haurà la representació teatral del grup La fira del 1900 amb l’obra 'Avui, ahir i abans d’ahir'. Simultàniament podreu gaudir de l’actuació musical del grup Traüt Ministrers. Tot seguit hi haurà un mapping a la plaça dels arbres amb la projecció 'Un repàs per la història'. A les 22.00 hores de dissabte al Local de Fires hi haurà el sopar medieval amb l’acompanyament del grup Traüt Ministrers. 

Diada castellera amb les dues colles dels Xiquets de Valls

El diumenge 4 de novembre a les 8.00 hi haurà matines a càrrec de la Colla Joves Xiquets de Valls. I de les 9.00 a les 14.00, la fesolada popular al local de fires i també a la plaça vella la tradicional taverna. A les 13.00 s’iniciarà la diada castellera amb l’actuació a càrrec de la Colla Joves dels Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

A les 19.00 hores hi haurà el ball de tarda amb el grup Ruben’s a la sala del Casal. A partir de la mateixa hora i fins les 21.00 al local de fires show cooking Tastets del Gaià amb el restaurador Jeroni Castell, xef de les Moles d’Ulldecona, reconegut amb una estrella Michelin. Es podran degustar quatre tapes maridades amb tasts de vins i caves de Castell d’Or. A les 21.00 hores, es llançarà el castell de focs si el temps ho permet.

El programa de fires el tanca els actes del dilluns 5 de novembre amb la tractorada i esmorzar d’arengada a les 10.00h a la parcel·la de sota l’escola. De les 11.00 a les 16.00h, hi haurà inflables a la pista del casal. A les 12.00 cinema infantil amb la pel·lícula 'Los Increíbles 2', a les 14.00h fesolada popular a la sala del Casal i a les 17.30 hores cinema amb la pel·lícula 'Book Club'.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: