Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per la Fira de la Tardor de Tarragona

La plaça Corsini acollirà la fira aquest cap de setmana, on s'hi podrà trobar artesania, roba, bijuteria, minerals o licors artesanals, a més de parades de nutrició, quiropràctica i esoterisme

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Fira de la Tardor de Tarragona, a la Rambla Nova Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Fira de la Tardor de Tarragona, a la Rambla Nova ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 08 Novembre 2018 17:19

La plaça Corsini de Tarragona acollirà aquest cap de setmana la Fira de la Tardor que organitza l’associació de Botiguers de Tarragona. Aquest divendres dia 9 de novembre, a les 10h del matí, començarà a caminar aquest esdeveniment que aplegarà al centre de la ciutat desenes de parades de venda de productes artesans. S’hi podrà trobar artesania, roba i complements, objectes de decoració, bijuteria, olis i cosmètics, minerals, licors artesanals i tot un seguit de parades dedicades a la nutrició, la quiropràctica, l’esoterisme o tallers diversos per a tots els públics.

La Fira de la Tardor obrirà el divendres dia 9 i es prolongarà fins el diumenge dia 11. Els tres dies estarà oberta, de 10 del matí a 20h del vespre, i és un dels esdeveniments més esperats al calendari d’activitats fixes anuals de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: