Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover celebra l’edició de tardor del mercat d'intercanvi i segona mà M2M

L’activitat es durà a terme el proper dissabte 10 de novembre de 10 a 14h a la plaça del Portal

Edició anterior del mercat d'intercanvi i segona mà M2M d'Alcover Edició anterior del mercat d'intercanvi i segona mà M2M d'Alcover CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 09 Novembre 2018 12:46

Al mercat d’intercanvi i segona mà M2M d’Alcover s’hi podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà com llibres, mobles, roba, complements, aparells elèctrics, productes col·leccionables o jocs, entre d'altres. Els articles que es poden intercanviar o vendre han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima.

Es tracta d'un mercat obert a tothom, pensat perquè tots els alcoverencs, i persones interessades d'arreu del territori, puguin exposar els seus objectes i a la vegada puguin intercanviar-los. El mercat de segona mà i d’intercanvi és un espai que té l’objectiu de donar una nova vida als objectes, per tal de practicar les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar; així com promoure el consum responsable.

Tots els interessats a participar-hi ha d’estar anteriorment inscrits al web d’Alcover. El mercat se celebrarà el dissabte 10 de novembre de 10 a 14h a la plaça del Portal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: