Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 7.000 visitants al Mr. Game Reus

La primera fira de videojocs i oci digital celebrada a firaReus supera les expectatives 

La primera edició de Mr. Game Reus 2018 ha omplert el recinte de firaReus de visitants interessats en el món dels videojocs i l'oci digital La primera edició de Mr. Game Reus 2018 ha omplert el recinte de firaReus de visitants interessats en el món dels videojocs i l'oci digital VIMA EVENTS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Novembre 2018 17:23

Els dies 9, 10 i 11 de novembre s’ha dut a terme a firaReus, la primera fira de videojocs i oci digital que s’ha fet a la ciutat. El Mr. Game Reus 2018 ha registrat més de 7.000 visitants en aquesta primera edició, per sobre de les expectatives inicials.

L’esdeveniment, organitzat per Vima events, ha comptat amb diferents zones de videojocs, simuladors, realitat virtual, Pc Gaming, Dance, Arcade, Indie… i diferents tornejos dels videojocs que estan més de moda: League of Legends, Fifa19, COD Black Ops IIII, Fortnite, F1 entre altres i Concurs Cosplay. Degut al gran nombre de visitants, l’organització s’ha vist obligada a doblar els tornejos Fifa19 i Fornite.Totes les activitats han estat animades pel locutor Jordi Plans de Flaixbac, que va amenitzar l’esdeveniment, amb concursos i sortejos per tot el públic.

A la zona d’expositors, Beep Box ha ofert una gran varietat de productes gaming i expositors Indie (desarrolladors de videojocs) que han col.laborat a la fira amb la presentació dels seus projectes i xerrades formatives impartides per l’Escola Elisabeth de Salou, IMFE Mas Carandell de Reus i ENTI (Universitat de Barcelona).

L’organització ja està treballant en la segona edició que es durà terme al proper any 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: