Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pleamar Vintage Market d’Altafulla se celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 d’abril

El Parc Voramar serà el centre neuràlgic de l'esdeveniment, que coincidirà amb la Setmana Santa 

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Pleamar Vintage Market d’Altafulla Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Pleamar Vintage Market d’Altafulla CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Març 2019 00:59

La 5a edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla se celebrarà el cap de setmana 20 i 21 d’abril al Parc Voramar, coincidint d’aquesta manera amb la Setmana Santa, un dels períodes de l’any amb més afluència de visitants al municipi.

L’esdeveniment tornarà a repetir el format d’èxit de les dues jornades pel qual van passar l’any passat més de 12.000 persones. D’aquesta manera, el certamen s’allargarà més enllà de les 21h de la nit el dissabte; i fins les 20h del vespre el diumenge.

Els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació “eat street”, zona de discos vinil “vinil corner”, i la zona infantil “kids zone”, a més d’una setantena de parades de diferents articles Vintage com a referent de mercat de segona mà de la Costa Daurada.

 

cartell Pleamar Market Altafulla 2019

L’organització manté d’aquesta manera el cartell musical amb actuacions en directe, i segons ha avançat, es podria incloure enguany un tercer concert, tot i que es confirmarà en les properes setmanes.

Les preinscripcions per als paradistes ja estan obertes. Els que vulguin participar-hi podran trobar el formulari al perfil de Facebook de “Pleamar Vintage Market”; al web www.pleamarmarket.com, o bé sol·licitar més informació al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La convocatòria s’obrirà a parades d’articles de segona mà i Vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles.

El Pleamar Vintage Market està organitzada per l’Associació Pleamar i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: