Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 600 gossos participen en el concurs internacional del Saló de la Mascota 'Bestial'

A més de l'Exposició Internacional Canina, l'altra activitat que ha centrat la programació ha estat la campanya per fomentar les adopcions #BestialAdopta

Imatge del Saló 'Bestial' celebrat aquest cap de setmana a FiraReus Imatge del Saló 'Bestial' celebrat aquest cap de setmana a FiraReus FIRAREUS.COM
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Març 2019 08:47

'Bestial' va tancar les portes aquest diumenge a les 20 h després d’un cap de setmana en el qual l’Exposició Internacional Canina ha centrat bona part de l’activitat programada. Més de 600 gossos de diferents races han participat en aquest concurs que ha convocat a assistents d’arreu de Catalunya i l’Estat, i també de França, Alemanya, Finlàndia, Noruega i Rússia.

L’altra activitat que ha centrat la programació de 'Bestial' ha estat la campanya per fomentar les adopcions #BestialAdopta. Centenars de persones s’han fotografiat al photocall instal·lat a l’accés a la fira i el patrocinador del Saló, Arion, donarà 700 kg de pinso a les associacions de gossos d’acollida assistents a la fira. A més, s’han organitzat desfilades de gossos per fomentar la seva adopció.

Les xerrades, els tallers i les exhibicions de Dog Frisbee, ensinistrament i agility, i el concurs de mascotes, que enguany ha tingut un nou format de gimcana a la qual s’han inscrit una trentena de participants, han acabat d’omplir el programa de Bestial.

Una quarantena d’expositors han pogut mostrar els seus productes en els estands repartits entre els 6.500 metres quadrats que ha ocupat el saló 'Bestial'. A la fira s’han pogut veure tot tipus d’animals, des de gossos i gats fins a ponis, abelles, rosegadors i rapinyaires, entre d’altres.

L’activitat firal continua la setmana vinent amb la Fira Km 0, que obrirà portes de dijous, 21 a diumenge, 24 de març.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: