Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per a la 24a Fira d’Artesans d'Altafulla

Del 18 al 21 d’agost el certamen recupera el gruix d’activitat, amb 120 parades, mostra d’oficis, zona infantil, concerts i altres propostes

La Fira d'Artesans d'Altafulla recuperarà el gruix d'activitats d'abans de la pandèmia La Fira d'Artesans d'Altafulla recuperarà el gruix d'activitats d'abans de la pandèmia AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 18 Agost 2022 10:05

L'Ajuntament d’Altafulla i el Col·lectiu d’Artesans ja ho tenen tot preparat per a la celebració de la 24a edició de la Fira d’Artesans. Tindrà lloc a partir d’aquest dijous 18 d’agost i fins al diumenge dia 21 en horari de 18:00 h. a 00.00 h. a la zona de les eres, darrera el Castell, i al parc del Comunidor, amb el que esdevindrà la recuperació de la seva màxima essència després de dos anys marcats per la pandèmia.

El programa del 2022 preveu la participació de 120 parades de tot tipus provinents d’arreu de l’Estat així com una mostra d’oficis antics. En aquest sentit, el coordinador de la Fira d’Artesans d’Altafulla, Diego Spano, destaca les demostracions de “les feines pròpies dels ferrers, els picapedrers, els fusters, els vidriers i els sarroners”, i diu que “el topall en el nombre d’estands s’ha marcat per garantir la seva màxima qualitat”. Alhora, la responsable del Col·lectiu d’Artesans, Laia Gatell, assegura que “aquests professionals exemplars faran les delícies d’un públic de caràcter familiar”.

De fet, la cita s’emmarca a mitjan d’agost, època de màxima afluència de visitants, turistes i veïns de segona residència a la vila. I per aquest motiu des de l’Ajuntament, el regidor de Turisme, Jaume Sánchez, ha avançat que “amb la recuperació del format prepandèmic es preveu una assistència de 25.000 persones al llarg dels quatre dies”. “Uns visitants que segur que aconseguiran trobar la seva activitat preferent”, assegura el regidor.

I és que la programació que s’ha dissenyat, a més a més, contempla la participació i implicació de les entitats del municipi així com un assaig obert de la colla de Bastoners i Bastoneres d’Altafulla. Enguany s’ha recuperat la zona d’artesania infantil, amb jocs, rondallaires i una granja. També s’estableix un punt gastronòmic amb parades i ofertes variades. I entre altres actes, tornen els concerts, que en aquesta ocasió seran a càrrec dels grups Somos Con-Tacto Dúo, The Dyego Brothers, Sal 150 i Barboots.

Per tal de facilitar un correcte desenvolupament de la Fira d’Artesans, l’organització, de la mà de la Policia Local d’Altafulla, ha dissenyat un dispositiu especial de mobilitat. Aquest preveu diverses afectacions a la circulació del trànsit rodat de vehicles als carrers que hi ha al voltant de la zona on es desenvoluparà l’esdeveniment. Per això, a la vegada, s’habilitaran nous espais d’estacionament a tot l’entorn més enllà dels que ja hi ha disponibles habitualment. A més a més, al llarg dels quatre dies, el servei de trenet turístic ampliarà els horaris i farà parada a la fira.

Enllaç amb el programa

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: