Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exproReus torna amb un programa d'activitats per a infants i joves, centrat en les noves tecnologies

La 50a edició de la fira multisectorial estarà oberta des d'avui i fins dimecres 12 d'octubre

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha inaugurat aquest dissabte la 50a edició d'exproReus El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha inaugurat aquest dissabte la 50a edició d'exproReus FIRA DE REUS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Octubre 2022 17:55

Aquest dissabte ha obert portes exproReus, després de dos anys d'aturada per la pandèmia. La fira, que enguany ha arribat a la seva 50a edició, torna amb un programa d'activitats per a infants i joves, centrat en les noves tecnologies.

La inauguració oficial s'ha fet aquest migdia a l'estand de REDESSA, situat al recinte firal i ha anat a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, qui en el seu discurs ha afirmat que "la fira serà el que vulguin que siguin les seves empreses. Perquè és una eina al seu servei. I a la que també han de servir. D'aquí la importància que la part privada actuï en la gestió. Que ho faci amb la mirada llarga pròpia de qualsevol empresari. I que aporti coneixement sobre el que necessiten els principals sectors productius del seu territori. En aquest sentit la Fira ha de ser el millor aparador per descobrir les potencialitats del seu àmbit de referència, treballant per posicionar-les adequadament".

La regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge de l'Ajuntament de Reus i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha posat en valor la recuperació d'exproReus després de dos anys d'aturada i l'adaptació de la fira al nou context econòmic i social. Pallarès ha explicat que "amb la pandèmia ens vam haver de repensar i vam decidir obrir noves línies de serveis per a empreses i startups del territori: una incubadora tecnològica per a empreses emergents, un laboratori d'innovació per a pimes i un hub amb el qual volem que dos sectors estratègics de casa nostra, el tecnològic i l'alimentari es connectin, per a crear nous llocs de treball i generar noves oportunitats. Per això, en l'exproReus hem planificat activitats per a infants i joves, amb tallers de robòtica, d'impressió 3D, de realitat virtual, amb la voluntat d'acostar una opció professional de futur, als més petits".

De la seva banda, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha afirmat que "la ciutat trobava a faltar la fira, que és un esdeveniment de referència i un gran aparador del potencial del territori. Enguany, hem volgut fer una especial incidència en les TIC, perquè som la segona ciutat en ocupació de professionals en l'àmbit tecnològic de Catalunya, després de Barcelona, i volem que això quedi palès en aquesta fira, estimada per la comarca i per tot el país".

Del 8 al 12 d'octubre

ExproReus, obrirà portes del 8 al 12 d'octubre, en horari d'11del matí a 9 del vespre (la zona del Tasting Village, estarà oberta fins a les 10 de la nit). L'entrada a lafira és gratuïta.

Amb motiu de la fira, Reus Transport ha ampliat el seu servei amb autobusos cada mitja hora des de les 12 del migdia i fins a les 21.30 h, amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat (L50 i L80).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: