Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls tornarà a viure el tradicional Mercat de Nadal i la Fira de Capons i Aviram

La fira, que se celebra aquest cap de setmana, és la única que queda d’aquest tipus al Camp de Tarragona

La Fira de Capons i Aviram és la única que queda d’aquest tipus al Camp de Tarragona La Fira de Capons i Aviram és la única que queda d’aquest tipus al Camp de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 15 Desembre 2022 21:45

Valls tornarà a viure el seu tradicional Mercat de Nadal i la Fira de Capons i Aviram. L’esdeveniment tindrà lloc durant aquest cap de setmana del 17 i 18 de desembre, de les 10 h a les 21 h, i diumenge serà fins a les 20 h. S’ubicarà al Pati i als carrers de la Cort i Jaume Huguet. És l’única fira d’aquest tipus que queda al Camp de Tarragona.

Aquesta fira comptarà amb tots els seus elements característics i populars, com ara aviram viu dins de les senalles i tota varietat de productes nadalencs. Tothom qui decideixi participar trobarà gran oferta d’aus de corral, capons , galls d’indi, pollastres, oques, ànecs i moltes més espècies d’aus vives. Els assistents que vulguin adquirir podran adquirir els productes aviaris al mateix dia i es comptarà amb servei d’escorxador homologat.

A banda d’aquesta oferta d’aviram, al Mercat de Nadal també disposarà de figures de pessebre, estrelles, llums de colors, tions, verd, arbres i plantes de Nadal, vins, caves, mel, torrons i més productes elaborats artesanalment.

Durant el cap de setmana que es desenvolupi el Mercat-Fira de Valls també es podrà visitar el pessebre monumental a l’Oficina de Turisme, fer un passeig pel Mercat Jove i gaudir d’un escape room al refugi antiaeri.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: