Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Unes 5.000 persones han visitat l'Hospi Brick & Click

El pavelló esportiu de l’Hospitalet de l’Infant ha acollit aquest cap de setmana la fira de LEGO i Playmobil més gran de Catalunya

La xifra de visitants ha superat les expectatives de públic que tenia l’Ajuntament La xifra de visitants ha superat les expectatives de públic que tenia l’Ajuntament AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Març 2023 20:04

Prop de 5.000 persones han passat aquest cap de setmana passat, del 18 i 19 de març, pel pavelló esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, amb motiu de la celebració de l’Hospi Brick & Click, la fira més gran de Catalunya de LEGO i Playmobil. Aquesta xifra de visitants ha superat les expectatives de públic que tenia l’Ajuntament, segons ha reconegut la regidora de Comerç i Turisme, María José Gómez.

Aquesta fira ha atret molts veïns i veïnes de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, però també de fora del municipi, sobretot de la demarcació de Tarragona i de l’àrea metropolitana de Barcelona.

"Aquest tipus d’esdeveniments, adreçats tan a petits com a grans, ens ajuden a desestacionalitzar la temporada turística i a donar a conèixer el nostre municipi, així com la seva oferta d’activitats, gastronòmica i comercial", ha dit la regidora María José Gómez.

Totes aquestes persones van poder veure 14 diorames de Playmobil i 10 de LEGO, muntats per membres de les associacions Somosclicks (Playmobil) i Hispalug (LEGO), procedents de Catalunya, País Valencià, País Basc i Navarra. En total hi va haver més de 200 metres quadrats d'exposició i també parades de venda. La delegació de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre de l’Hospitalet de l’Infant també va disposar-hi d’una parada.

El "Joc del busca click"

A més, ahir diumenge, 19 de març, es van sortejar 2 sets de Playmobil i un val de 50 € per gastar als comerços adherits a l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors. Per participar en els sortejos, del 13 al 19 de març, s'havien recollir a l'Oficina de Turisme de Cal Forn unes butlletes del "Joc del busca click", omplir-les correctament i dipositar-les a l'urna que hi havia a l'exposició. Les 500 butlletes que es van posar a l’abast es van esgotar. El joc va consistir a trobar 6 figures de Playmobil que es van amagar als aparadors dels comerços de l’Hospitalet de l’Infant. La Lliga contra el Càncer també va sortejar 3 sets de Playmobil.

Aquesta és la primera vegada que la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha organitzat aquesta fira, amb la col·laboració de l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (ACHV), en vista de l’èxit que va tenir l’exposició de diorames de LEGO i Playmobil que va oferir l’any passat en el Mercat de Nadal, a la Sala Infant Pere del Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: