Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils homenatja cinc entitats i quatre empreses en el marc del pregó de la Fira

El músic i pescador Carlos "Ventura" Rom va ser el pregoner de la 64a edició de l'esdeveniment comercial, que se celebrarà del 2 al 4 de juny

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, amb els representants de les entitats i empreses homenatjades durant el pregó de la Fira Multisectorial L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, amb els representants de les entitats i empreses homenatjades durant el pregó de la Fira Multisectorial AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Mai 2023 21:45

Cambrils va homenatjar ahir a cinc entitats amb una trajectòria de més de 10 anys que celebren aniversaris acabats en 0 i quatre empreses amb més de 50 anys d'implantació al municipi, en el marc de l'acte del Pregó de la 64a edició de la Fira Multisectorial. L'acte també va servir presentar les noves pubilles, damisel·les, hereus i fadrinets, que es van escollir dissabte a la Festa del Pubillatge i que representaran el municipi en tots els actes i festes tradicionals.

Les cinc entitats cambrilenques homenatjades van ser la Colla de Diables els Cagarrieres (20 anys), la Colla Castellera Xiquets de Cambrils (30 anys), la Penya Cicloturista de Cambrils (50 anys), l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle (70 anys) i l'Associació Cultural Revista Cambrils (70 anys).

Per altra banda, les empreses homenatjades pels seus més de 50 anys de trajectòria van ser Esports Mariné (50 anys), MG – Herederos de Miguel García (53 anys), Restaurant Can Bosch (54 anys) i Restaurant Miramar (72 anys).

El pregó va anar a càrrec del músic i pescador cambrilenc Carlos "Ventura" Rom, que ha realitzat una important tasca de recuperació de la memòria oral del patrimoni tradicional mariner, per la qual va ser reconegut amb la Medalla al Mèrit Cultural 2022.

Per acabar l'acte, els germans Laia i Gerard Cucó van oferir l'actuació 'Buit corporals', que vol acostar la música en directe a la dansa, mostrant un joc de ritmes en el qual de vegades era el cos qui seguia el so de la guitarra, dotada de certa espontaneïtat i improvisació, i en d'altres el so era dèbil i el cos mantenia el seu propi ritme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: