Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell acollirà el 30è Congrés de Fires de Catalunya

L’esdeveniment serà els dies 7 i 8 de juny a l’Hotel Balneari de Coma-Ruga

Coralí Cunyat, presidenta de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) Coralí Cunyat, presidenta de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) ANIOL RESCLOSA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Juny 2023 15:15

El Vendrell acollirà el 30è Congrés de Fires de Catalunya, un esdeveniment que es fa amb l’objectiu de trobar-se i compartir experiències amb la gent de fires del país i formar-se en temes actuals del món firal. L’acte, presidit per l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, tindrà lloc els dies 7 i 8 de juny a l’Hotel Balneari de Coma-Ruga. És la segona vegada que el Vendrell acull el Congrés, ja que el 2010 també va tenir lloc a la capital del Baix Penedès.

Aquest Congrés està organitzat per la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament del Vendrell i FEFIC. A més, compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

La presidenta de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC), Coralí Cunyat, diu que “estem fent grans esforços per mantenir un programa de formació durant l’any, que reforcem amb el Congrés i les jornades de FEFIC Lab, ja que no només ens serveixen per formar-nos sinó també per trobar-nos i relacionar-nos”.

Actes programats

El 30è Congrés de Fires de Catalunya comptarà amb la presentació del “Baròmetre de les Activitats de Fires de Catalunya” a càrrec de Montserrat Álvarez Fuentes, cap del Servei del Règim Jurídic, de Regulació d’Activitats Firals de la Generalitat de Catalunya.

La primera tarda de Congrés estrenarà el FEFIC Lab, exposicions d’alguns congressistes sobre experiències pròpies que vulguin compartir amb la resta de participants.

El Congrés també comptarà amb el “Focus de l’expert”, on diverses personalitats de prestigi intervindran de manera proactiva amb els participants. Aquests experts són Mari Luz Castillo, directora del programa ESADE; Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat de Catalunya; Mònica Utrera, consultora de gestió de talent i docent de l’ESADE i UPC i Marta Macías, fundadora de Coop4equality.

A més, durant l’acte, també hi haurà jocs de rol i “clowns”. A la tarda/nit es faran activitats lúdiques i d’oci amb la finalitat de “conèixer El Vendrell, divertir-se i relacionar-se”.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

L’eix congressual de l’esdeveniment tracta dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), ja que són un dels reptes de la societat i les fires. Des de la FEFIC es té clar que la celebració de fires s’ha de plantejar des d’un enfocament compromès amb la sostenibilitat global. A més, remarquen que “les fires han de ser plataformes que promoguin el desenvolupament sostenible”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: