Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Augmenta en un 60% la petició del certificat d’aptitud dels edificis

Les sancions per no passar la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE) poden comportar multes des de 9.000 a 90.000 euros

La campanya per la Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) comença a tenir efectes positius La campanya per la Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) comença a tenir efectes positius CEDIDA
Habitatge Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Novembre 2017 17:25

La campanya iniciada per la ITE per instar a passar la revisió als propietaris dels edificis anteriors a l’any 1960 comença a tenir certs efectes positius. D’aquesta manera han augmentat les consultes i la petició de sotmetre’s a la revisió prèvia de l’immoble per aconseguir el certificat d’aptitud en un 60%. Des del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona creuen que les sancions de 9.000 a 90.000 que poden comportar un mal estat de l’edifici han influït en el canvi de mentalitat dels afectats.

La iniciativa va començar fa uns mesos amb la tramesa d’una carta a més de 10.000 propietaris de municipis de la demarcació de Tarragona anunciat l’obligatorietat de passar a revisió els edificis anteriors a 1960. Les poblacions més afectades són Reus, amb quasi 1.900 afectats, seguit de Valls, Tortosa i la ciutat de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: