Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Venut a Tarragona el primer pis de l'Estat espanyol pagat només amb bitcoins

Una immobiliària tarragonina aposta per aquesta moneda electrònica amb el convenciment que accelerarà els processos de venda

La veïna de Tarragona, Anna Durango, assenyalant amb el dit el seu pis a la venda, a l'avinguda de Roma, que es pot adquirir per bitcoins La veïna de Tarragona, Anna Durango, assenyalant amb el dit el seu pis a la venda, a l'avinguda de Roma, que es pot adquirir per bitcoins NÙRIA TORRES/ ACN
Habitatge ACN
Dimecres, 10 Gener 2018 16:13

El primer pis de l'Estat que s'ha venut només amb bitcoin es troba a Tarragona. Així en presumeix una immobiliària tarragonina que aposta per la compravenda a través d'aquesta moneda electrònica. "L'interès és creixent", garanteix a l'ACN el director executiu a nivell nacional de Mister Piso, Víctor Monreal, convençut que aquest tipus d'operacions faran accelerar les vendes i revitalitzar el sector.

El propietari d'un àtic a prop de la cèntrica plaça Imperial Tàrraco, que va rebre arrel d'una herència, l'ha venut per 40 bitcoins -equivaldria a 550.000 euros. Ara aquesta cadena d'immobiliàries, amb una oficina a Tarragona i seu a Barcelona, ja ofereix un segon pis a la venda, que també es pot adquirir amb bitcoins. L'Anna Durango i la seva família, de tres fills, demanen 450.000 euros o la seva equivalència en la moneda virtual pel seu luxós pis de 150 metres quadrats situat a l'avinguda de Roma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: