Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aixecada la suspensió per construir habitatges a l'àmbit del Pinaret de Cambrils

El nou plantejament urbanístic inclou més habitatges protegits agrupats en blocs

L’Ajuntament de Cambrils autoritzarà la construcció d’habitatges en l’àmbit del Pinaret L’Ajuntament de Cambrils autoritzarà la construcció d’habitatges en l’àmbit del Pinaret ARXIU / INFOCAMP
Habitatge ACN
Dimarts, 07 Juny 2022 13:35

L'Ajuntament de Cambrils autoritzarà la construcció d'habitatges en l'àmbit del polígon PA-6 El Pinaret, després que la Generalitat aixequi la suspensió. Les noves construccions es podran fer als solars urbanitzables de davant la zona esportiva gràcies a la modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM) que preveu un creixement "més compacte", amb habitatges plurifamiliars, i que "compleix les exigències" del Pla Director Urbanístic (PDU) de sols no sostenibles de la Generalitat. També inclou habitatges protegits agrupats en blocs, "augmentant la densitat i edificabilitat, i permetent així la urbanització de la zona".

L'àmbit del polígon PA-6 El Pinaret era "l'únic" de Cambrils que preveia un creixement urbanístic només amb habitatges unifamiliars. Amb l'aprovació del PDU, la Generalitat va suspendre l'atorgament de noves llicències de construcció i instruments de planejament, "limitant el creixement i la progressió del municipi" com ha denunciat el regidor d'Urbanisme, Enric Daza.

L'edil ha destacat que el POUM "s'adapta a les estratègies de planejament territorial, aposta per la diversitat d'usos amb la formulació de sectors amb un creixement més compacte i sostenible d'habitatges plurifamiliars, garanteix la connectivitat dels corredors verds, vertebra els eixos cívics al voltant de les infraestructures en desús (antiga carretera N-340 i via ferroviària), i incorpora elements de paisatge en sòl urbà".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: