Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra continua els treballs del Pla d’Asfaltat 2018

Aquest divendres es reprendran els treballs a la cruïlla del carrer de Gibert cantonada amb el camí de l'Era

Aquest cap de setmana es reprendran els treballs del Pla d'Asfaltat 2018 Aquest cap de setmana es reprendran els treballs del Pla d'Asfaltat 2018 ARXIU / ANNA F.- AJ DE TORREDEMBARRA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 14 Juny 2018 21:09

La Regidoria de Via Pública i Manteniment de Torredembarra continua amb el Pla d’Asfaltat 2018. Així, demà divendres 15 de juny, es portaran a terme els treballs d'asfaltat a la cruïlla del carrer de Gibert cantonada amb camí de l'Era.

Aquest fet provocarà que durant algunes hores el tram del camí de l'Era, a l’alçada del carrer del Nord fins a l'avinguda de les Comarques Catalanes, estarà tallat al trànsit, així com l’últim tram del carrer de Gibert.

També està previst que durant el dilluns 18 de juny i el dimarts 19 de juny s'asfalti un tram del carrer de Montferri i el tram del carrer del Sol Ponent entre el carrer del Migdia i el carrer d’Anton Schlecker, per la qual cosa, la circulació al Polígon Industrial Roques Planes es veurà afectada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: