Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Conca es concentrarà diumenge per reclamar que s'enllesteixin les obres del Coll de Lilla a l’A-27

La subdelegació del govern espanyol a Tarragona confia que les obres comencin “en breu”

Imatge d'arxiu de màquines treballant en les obres de construcció del futur túnel de l'autovia A-27 al Coll de Lilla, el 22 de maig del 2017 Imatge d'arxiu de màquines treballant en les obres de construcció del futur túnel de l'autovia A-27 al Coll de Lilla, el 22 de maig del 2017 NÚRIA TORRES / ACN
Mobilitat ACN
Divendres, 03 Agost 2018 16:17

Els ajuntaments i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, han organitzat per aquest diumenge a les 18 hores una concentració a la rotonda d’entrada a l’autopista de Montblanc per reclamar la finalització de l’A-27 i el túnel del Coll de Lilla. La protesta té el suport dels ajuntaments de les comarques del voltant, de cambres de comerç i d’associacions de transportistes, a més dels sindicats d’UGT i CCOO. A finals de juliol de l’any passat, unes 200 persones ja van tallar la carretera a Montblanc per reclamar la represa de les obres del túnel del Coll de Lilla, que ha de connectar l’Alt Camp amb la Conca de Barberà a través de l’A-27.

Per la seva banda, la subdelegació del govern espanyol a Tarragona confia que les obres del tram del Coll de Lilla de l’A-27 puguin començar “en un termini breu”. En una nota de premsa, apunten que “per raons de seguretat, s’ha hagut de fer una modificació en el projecte de l’obra del túnel del Coll de Lilla” però que aquest canvi ja ha estat “tècnicament aprovat” a l’espera que passi pel Consell d’Estat com a pas previ del Consell de Ministres. Segons la subdelegació, l’obra compta amb una partida pressupostària assignada i ja s’han previst les anualitats de l’execució.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: