Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona instal·la els primers panells informatius a les parades de bus de l'EMT

Ofereixen informació sobre el temps que triga a arribar el bus a la parada i sobre les possibles incidències i avisos

Panell informatiu instal·lat a la parada Parc Central / Av. Roma de Tarragona Panell informatiu instal·lat a la parada Parc Central / Av. Roma de Tarragona CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Agost 2018 10:12

Aquesta setmana s'han instal·lat els cinc primers panells digitals per informar dels horaris de pas dels autobusos per les parades de l’Empresa Municipal de Transports (EMT). S’han ubicat a les marquesines de Pau Casals, Hospital Joan XXIII, Països Catalans i Parc Central/Av. Roma i informen sobre el temps que triga a arribar l'autobús a la parada, sobre les incidències i avisos relacionats amb el servei. Pel seu format poden informar simultàniament de tres línies diferents en cada pantalla. Un cop es comprovi que funcionen correctament, se n'instal·laran quinze més.

L'empresa que les instal·la és Clear Channel, d'acord a les contraprestacions i les millores aportades en el marc de la concessió que va obtenir en el concurs públic per a l'explotació publicitària de les marquesines. A banda de la instal·lació d'aquests 20 panells informatius, l'empresa també instal·larà dotze marquesines noves (dues cada any de concessió), fa la neteja i el manteniment de les marquesines, i ha instal·lat il·luminació en deu marquesines que fins ara no en tenien.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: