Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell reclama la retirada dels guarda-rails perillosos a la carretera de la Cobertera

L'Ajuntament exigeix solucions immediates per evitar més accidents mortals causats pels pals de les tanques

L'Ajuntament exigeix solucions immediates per evitar més accidents mortals causats pels pals de les tanques L'Ajuntament exigeix solucions immediates per evitar més accidents mortals causats pels pals de les tanques CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 09 Agost 2018 09:00

L’Ajuntament de Calafell reclamarà la retirada dels guarda-rails perillosos a la carretera de la Cobertera. El consistori exigirà a la Diputació de Tarragona, i a totes les administracions amb competències en seguretat en el trànsit, que donin un solució al risc que els “quitamiedos” representen per als motociclistes.

La TV-2126, que enllaça Calafell amb Bellvei, va ser escenari d’un accident mortal el passat 24 de juliol. El jove calafellenc Ivan Navas, de 21 anys, hi va perdre la vida en impactar contra la tanca de seguretat. Aquesta mena de tanques són anomenades popularment “guarda-rails assassins”, perquè els pals on estan subjectades actuen com una guillotina quan un motorista cau.

L’alcalde, Ramon Ferré, ha explicat: “Aquest perill no pot continuar ni un dia més. Exigim solucions immediates, que no són ni complicades ni costoses”. Ferré afegeix: “Hem d’evitar que cap altra persona perdi la vida per aquests ginys. Uns elements de seguretat no poden tenir aquests efectes, més quan hi ha remeis ben senzills”.

Diferents col·lectius veïnals, fins i tot de Cunit, estan iniciant una campanya en aquest sentit, al fil de la iniciativa impulsada per la família d’Ivan Navas. La intenció és pressionar la Diputació perquè prengui mesures.

Segons les associacions de motoristes, les solucions més òbvies per als guarda-rails perillosos són folrar de plàstic o de goma els pals o bé instal·lar una planxa entre la barrera i el terra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: