Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un camió bolcat obliga a tallar el Coll de Lilla, a l’N-240

El vehicle ha vessat una part de l’oli que transportava

En aquests moments, tres dotacions de bombers treballen per contenir la fuita d'oli En aquests moments, tres dotacions de bombers treballen per contenir la fuita d'oli BOMBERS DE LA GENERALITAT
Mobilitat ACN
Dilluns, 13 Agost 2018 14:34

Un camió que transportava oli ha bolcat aquest dilluns al quilòmetre 26 de la carretera N-240, al municipi de Valls. L’avís s’ha rebut a la una de la tarda quan el vehicle, que circulava en direcció a Montblanc, s’ha accidentat i ha vessat part de la càrrega a la calçada. Això ha obligat a tallar completament al trànsit el Coll de Lilla, entre els quilòmetres 22 i 35 de la carretera N-240. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), en sentit sud es fan desviaments per la C-14 i, en sentit nord, la via està tallada a la rotonda d’enllaç amb l’A-27, a Valls.

El conductor del camió n’ha sortit pràcticament il·lès. Els Bombers de la Generalitat han desplaçat quatre dotacions fins al lloc dels fets. Les tasques se centren en contenir la fuita i netejar la calçada per evitar nous accidents. Una grua haurà de retirar el camió, amb la qual cosa es preveu que les restriccions de trànsit al Coll de Lilla puguin durar diverses hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: