Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llorenç del Penedès arranja quatre camins municipals

L'Ajuntament realitza noves actuacions de millora a la xarxa de camins del terme, tot facilitant la circulació dels veïns i veïnes i millorant-ne la seguretat

Un dels camins arranjats per l'Ajuntament de Llorenç del Penedès Un dels camins arranjats per l'Ajuntament de Llorenç del Penedès CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Setembre 2018 10:42

Durant les darreres setmanes l’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha dut a terme l’arranjament de camins al terme municipal que ha suposat l'adequació i millora de quatre camins que es trobaven en mal estat: el camí de Llobets, el camí de Cal Figueras, el camí de Cal Porroig i el camí del Mas Gitano. En total s’han arranjat uns quatre quilòmetres de via. Les millores realitzades han consistit en l’anivellament i desbrossament del camí, i s’hi ha afegit grava per drenar i canalitzar l’aigua i millorar-ne l’evacuació. Els trams per on hi acostuma a passar l’aigua de la pluja s’han pavimentat amb formigó.

camí Llorenc Penedès arranjat

Aquesta nova actuació de millora de la xarxa de camins del poble ha estat possible gràcies al suport econòmic del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, que, atenent la sol.licitud presentada per l'Ajuntament, va concedir un ajut de 49.000 euros al municipi per a la realització dels treballs, que han estat realitzats per l’empresa Vecosa.

Properament també es col.locaran rètols informatius en aquests camins gràcies a la col.laboració amb l’Associació Excursionista Montmell (AEM) i al suport de la Diputació de Tarragona. Amb aquest nou arranjament l’Ajuntament dóna una passa més en el projecte global de millora de l'estat i les condicions de la via pública de la vila, que té per objectiu facilitar la circulació dels veïns i veïnes i garantir-ne una major seguretat.

Properes actuacions al camí de la Font de Ferro

En aquesta mateixa línia, s’està treballant per continuar amb l’arranjament i les millores d’altres camins com el de la Font de Ferro, molt malmès pel pas del torrent. En aquest cas s’està pendent d’una ajuda de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: