Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Restriccions de trànsit a Montblanc per les verificacions mecàniques del Ral·li Catalunya

Les verificacions es realitzaran ente les 09h i les 19h i els talls de carretera es faran per intervals màxims de 15 minuts

Durant aquesta setmana es verificaran trams de carretera a la Conca de Barberà i a l'Alt Camp Durant aquesta setmana es verificaran trams de carretera a la Conca de Barberà i a l'Alt Camp CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Octubre 2018 09:38

Durant aquesta setmana i la següent, les carreteres de Montblanc es veuran afectades per les verificacions mecàniques que realitzarà el Ral·li Catalunya. Les dues vies que patiran més restriccions de trànsit són les carreteres d'accés a les pedanies del Pinetell i de Rojals.

Així, avui dimarts 9 d'octubre, la carretera afectada serà la TV-7044, al tram comprès entre els quilòmetres 8 i 14, situat entre el Pinetell i Farena. Demà dimecres 10 d'octubre, tornarà a haver-hi restriccions a la mateixa carretera TV-7044, però en el tram comprès entre els quilòmetres 3 i 9, situat entre la Riba i el Pinetell.

Finalment, els dies 10, 11 i 16 d'octubre es realitzaran verificacions mecàniques a la carretera TV-7042, entre els quilòmetres 4,5 i 11, situat entre Montblanc i Rojals.

Totes aquestes verificacions es realitzaran entre les 09h i les 19h, i els talls de carretera es faran per intervals màxims de 15 minuts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: