Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les obres de la passera sobre el barranc del Regueral de Cambrils

L’actuació respon a una demanda veïnal per eliminar una barrera i acostar el barri al centre

Visita de l’alcaldessa i el regidor d’Obra Pública a les obres de la passera sobre el barranc del Regueral Visita de l’alcaldessa i el regidor d’Obra Pública a les obres de la passera sobre el barranc del Regueral CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Octubre 2018 21:05

Ja estan en marxa les obres de la passera per vehicles i vianants del barranc del Regueral de Cambrils. Els treballs, adjudicats a l’empresa Regimovi SL per un import de 106.358,64 euros (amb IVA inclòs), consistiran en la construcció d’una calçada de 9 metres d’ample i unes voreres de 2,2 metres.

Aquest pas unirà els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana, que s’interrompia sobtadament en aquest punt. La barrera que suposava aquest barranc canalitzat obligava al veïnat a anar a passar pel carrer Monestir de Poblet, carregant aquesta via de vehicles i vianants. L’actuació respon a una demanda del veïnat per millorar la mobilitat i escurçar la distància entre aquest barri i el centre del municipi.

Les obres es van iniciar el passat 20 de setembre amb els treballs previs i el tall i demolició dels trams de mur i solera de formigó on anirà situada la passera. Els treballs continuen amb la construcció d’una base de fons d’obra, la col·locació de 14 calaixos de formigó prefabricat de 2 metres d’alçada per 8 metres d’amplada, els acabats amb panot a les voreres, l’asfaltat de la calçada i la instal·lació d’una barana metàl·lica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: