Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La demanda de l’estació intermodal a l’Aeroport de Reus arriba a la Generalitat

Els alcaldes de Tarragona i Reus es reuniran divendres amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat per tractar de les infraestructures reivindicades

Presentació del projecte a Vila-seca amb els alcaldes de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros, de Vila-seca Josep Poblet i de Reus Carles Pellicer (d'esquerra a dreta) Presentació del projecte a Vila-seca amb els alcaldes de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros, de Vila-seca Josep Poblet i de Reus Carles Pellicer (d'esquerra a dreta) LAIA MOLNÉ
Mobilitat Laia Molné
Dijous, 13 Desembre 2018 14:03

Després d’una setmana de reunions amb els alcaldes de Salou, Cambrils i Vila-seca, Josep Fèlix Ballesteros i Carles Pellicer, alcaldes de Tarragona i Reus, portaran el plantejament per millorar les necessitats ferroviàries del territori i fer del Corredor Mediterrani una realitat a la Generalitat. Els dos alcaldes s’han citat amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Isidre Gavín, per aquest divendres 14 de desembre.

Després d’aquestes accions els alcaldes d’ambdues ciutats asseguren que és qüestió de temps que el projecte arribi al Ministeri de Foment, amb qui esperen tenir una reunió amb la major brevetat possible. Josep Fèlix Ballesteros ha apuntat que “no entendria que l’estat no aprovés el projecte”, ja que s’ha definit “un projecte conjunt, perfectament harmònic i compatible per tots els municipis implicats”.

El projecte en si preveu crear una estació intermodal a l’Aeroport de Reus, apropar els ferrocarrils als municipis de la zona, separar aquest ferrocarril entre passatgers i mercaderies, ja que els primers passarien pels centres de les ciutats i els segons tindrien un traçat interior paral·lel i desenvolupar l’anomenat tren-tram.

D’aquesta manera, i amb l’acord unànime dels 5 municipis implicats (Reus, Cambrils, Salou, Vila-seca i Tarragona) s’espera “millorar notablement la connexió al territori i oferir més facilitats tant als ciutadans com als turistes”, tal com definia Carles Pellicer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: