Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adif anuncia nous retards entre Barcelona i Tortosa per les obres del Corredor del mediterrani

L'afectació ferroviària també endarrerirà els viatges dels trens de llarga distància, Euromed, Intercity i Talgo

Dos trens aturats a l'estació de tren de l'Hospitalet de l'Infant, arran d'una incidència a la infraestructura patida ahir dimecres entre aquest municipi i l'Ametlla de Mar Dos trens aturats a l'estació de tren de l'Hospitalet de l'Infant, arran d'una incidència a la infraestructura patida ahir dimecres entre aquest municipi i l'Ametlla de Mar MAR ROVIRA / ACN
Mobilitat ACN
Dijous, 02 Març 2023 18:14

Les obres del Corredor del Mediterrani retardaran els trajectes de de la línia R16, entre Barcelona i Tortosa. Així ho ha confirmat Adif en un comunicat, en què especifica que els trajectes s'allargaran entre quatre i cinc minuts més de l'habitual a partir d'aquest diumenge. L'R16 no serà l'única freqüència afectada pels treballs: els trens de llarga distància, Euromed, Intercity i Talgo també s'endarreriran cinc minuts.

D'altra banda, l'afectació provocarà que durant un mes, del 20 de març al 26 d'abril, els trens amb recorregut València-Vinaròs-Tortosa acabin a Ulldecona, des d'on es farà transbord en carretera fins a Tortosa.

Durant el mateix període, també està previst que dos trens de la línia Ulldecona-Tortosa es facin per carretera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: