Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils allibera l'espai que ocupava el punt de recàrrega de vehicles a la plaça de la Vila

El trasllat de l'estació dona resposta a una vella reivindicació de les associacions de veïns i comerciants del barri

Imatge de l'espai que ocupava el punt de recàrrega de vehicles a la plaça de la Vila de Cambrils Imatge de l'espai que ocupava el punt de recàrrega de vehicles a la plaça de la Vila de Cambrils AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Març 2023 00:28

Els equips tècnics de l'empresa municipal d'aparcaments APARCAM i de l'Ajuntament de Cambrils van retirar dilluns passat l'antic punt de recàrrega de vehicles elèctrics que ocupava un espai molt cèntric a la plaça de la Vila des de l'estiu del 2015.

La retirada obeeix a una vella reivindicació de l'associació de comerciants Vilacentre i l'associació veïnal El Portal pels inconvenients que generava la presència de vehicles estacionats durant la seva recàrrega en un espai destinat al gaudi de vianants i pel que cada dia passa molta gent a peu. Un segon objectiu que també s'assoleix és evitar l'entrada a la plaça fora de l'horari en què està permès l'accés pel carrer Hospital.

El punt de recàrrega retirat es destinarà a cobrir el servei en una nova ubicació al mateix barri, encara per decidir, però amb el criteri que sigui un lloc més accessible i que no generi problemes de mobilitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: