Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El secretari d'Infraestructures replica a Valls: "El corredor mediterrani no passa pel municipi, poden estar tranquils"

El Ministeri de Transports estudia una "alternativa més central" pel pas de mercaderies per l'interior

El secretari general d'Infraestructures del Ministeri, Xavier Flores, aquest divendres, a Tarragona El secretari general d'Infraestructures del Ministeri, Xavier Flores, aquest divendres, a Tarragona MAR ROVIRA / ACN
Mobilitat ACN
Divendres, 17 Març 2023 20:57

El secretari general d'Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores, ha afirmat que estan estudiant diverses alternatives pel pas de trens de mercaderies per l'interior del corredor mediterrani. La decisió estarà enllestida aquest estiu, segons Flores. "Estem pensant amb una alternativa molt més central, que no passa per Valls, poden estar molt tranquils", ha replicat aquest divendres des de Tarragona. L'Ajuntament de Valls alertava aquest dijous que el corredor podria travessar la ciutat.

Alhora, Flores ha dit que treballen amb l'estudi informatiu perquè el projecte del ramal ferroviari de Picamoixons sigui una realitat i permeti la connectivitat de la capital de l'Alt Camp amb Reus i Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: