Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els vehicles de Tarragona amb etiqueta zero emissions hauran de treure un tiquet gratuït per aparcar en zones regulades

Aquests vehicles hauran d'obtenir el tiquet gratuït mitjançant l'app "Aparcar" i el temps màxim permès d'estacionament a la zona també serà de dues hores

Imatge d'arxiu d'una zona blava a Tarragona Imatge d'arxiu d'una zona blava a Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Juny 2023 20:29

Els vehicles de Tarragona amb el distintiu ambiental zero emissions emès per la Direcció General de Trànsit hauran de treure tiquet acreditatiu gratuït mitjançant una de les app's disponibles amb aquesta funcionalitat a la ciutat, i estaran subjectes a la limitació de temps que correspongui a la respectiva zona d’aparcament regulada, on s'estacionin, tant sigui blava, verda o taronja, segons informa l'EMT. No disposar del corresponent tiquet acreditatiu gratuit sera motiu de denúncia per no tenir tiquet.

Com per a la resta de vehicles, el temps màxim permès d'estacionament en el mateix Iloc durant l'horari de funcionament de la regulada serà de dues hores. Els vehicles amb etiqueta zero hauran d'obtenir tiquet gratuït mitjançant l'app "Aparcar".

La mesura és un pas més en el desplegament de l’estratègia de mobilitat de ciutat. Pensada des del punt de vista de la ciutadania, aquesta estratègia té un dels seus objectius en l’ordenació de l’espai públic d’aparcament: per una banda, s’apliquen mesures que afavoreixen la rotació de l’estacionament de vehicles en superfície i, per una altra banda, es promou la llarga estada de vehicles en aparcaments tancats (preu màxim diari dels aparcaments municipals a 4,95 euros) i els aparcaments dissuasius ubicats als accessos de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: